News Flash:

Ai spune ca are metabolismul bun de arata asa. Abia cum s-a aflat adevarul despre kilogramele Mihaelei Radulescu. A recunoscut ce face in fiecare zi de multi ani. E incredibil ce mananca

13 August 2017
2160 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela

Mihaela Radulescu a dezvăluit care este dieta sa. Vedeta se ține foarte bine din punct de vedere fizic.


Mihaela Rădulescu, care recent s-a afișat în costum de baie minuscul în fața fanilor săi, este una dintre vedetele de la noi care au o formă fizică de invidiat.

 

Mihaela Rădulescu, care a fost criticată de curând de Dan Capatos, este dependentă de sport, pe care îl practică asiduu.

Dieta Mihaelei Rădulescu. „Eu nu mă abțin de la nimic”

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, Mihaela Rădulescu a vorbit despre regimul ei alimentar.

„Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simți bine, iubești dacă îți dau mâna și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic”, a spus Mihaela Rădulescu.


„Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singură formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abțin”, a specificat prezentatoarea TV.

 

“Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, că gustările dintre meșe te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute că să înregistreze senzația de sațietate.

Știu sigur că-mi face bine să beau multă apa și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășăminte sau pesticide”, spune Mihaela Rădulescu.


mihaela radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007602 (s)