News Flash:

Mihai Bendeac, dezvaluiri surprinzatoare

14 August 2017
980 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai tb730
Vedeta Antena 1 Mihai Bendeac nu trece prin momente tocmai fericite si a tinut sa impartaseasca acest lucru cu prietenii de pe Facebook. Asistand la auditiile pentru emisiunea ”iUmor”, Bendeac sustine ca s-a speriat ingrozitor pentru ca nu se mai gasesc talente si din acest motiv a ajuns sa se certe cu ceilalti jurati, dar si cu cei din echipa de productie.


"Au trecut 5 zile de auditii iUmor. M-am speriat ingrozitor. Din aceasta cauza, parca nu m-am regasit. De ce m-am speriat? Fiindca am vazut foarte putini concurenti buni. Foarte putini. In rest, multi impostori, unul pe care am incercat 20 de minute sa-l fac sa repete dupa mine primele 2 versuri din Luceafarul si n-am reusit, un concurent care vorbea despre cat de prosti sunt romanii iar el pronunta "clansonez" in loc de "claxonez" si lista poate continua. M-am certat, pe rand, cu: concurentii, cu Matache, cu Cheloo, cu alti concurenti, iar cu Matache, cu mine, cu viata, cu alti concurenti, inca o data cu Matache, de doua ori la rand cu Cheloo, cu soarta, cu viata, cu producatorii, din nou cu Matache.


Nu stiu daca a doua sesiune de auditii va aduce lumina ca si concurenti. Dar am avut o revelatie vineri. Revelatie compusa din trei: o discutie cu Cheloo (face terapie cu mine), o vorba spusa de Serban Copot.


iUmor (probabil ultimul sezon) nu e despre concurenti. Nu e nici despre juriu. E despre viata. Cu bune si cu rele. Despre niste oameni care traiesc niste experiente. Nu mereu fericite. Dar le traiesc viu, sincer. Cred ca asta e lectia mea ultima spre iluminare. Cand viata iti da lamai, fa limonada. In a doua sesiune de auditii, fie ce-o fi. Eu fac limonada. Seara faina!", a scris juratul pe pagina sa de Facebook.

mihai bendeac facebook cheloo serban copot iumor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006306 (s)