News Flash:

De ce ar fi ideal sa manaci un ou crud la micul dejun

10 August 2018
748 Vizualizari | 0 Comentarii
ou fb

Toti nutritionistii recomanda ca micul dejun sa fie cea mai consistenta masa a zilei. Cu toate acestea, multi oameni prefera sa doarma o jumatate de ora in plus, asa ca sar peste masa de dimineata.

Evident, specialistii condamna acest tip de comportament, pentru ca - in lipsa micului dejun - vom fi tentati sa mancam haotic toata ziua. Si nimic nu va completa energia pe care ne-o dau cerealele integrale, lactatele sau ouale. Cu atat mai mult cu cat nutritionistii au descoperit un lucru important. Dimineata ar trebui sa mancam un ou crud, ca sa avem un organism sanatos.

Ce fel de ou iti prelungeste viata cu 7 ani si unde il gasesti

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine. De asemenea, acestea contin mai multa luteina decat majoritatea legumelor si o forma de vitamina D care se gaseste in foarte putin alimente. Sa nu mai vorbim de cantitatea mare de fier, acid folic, sulf si vitamina B 12.

Specialistii sustin ca ouale crude elimina toxinele din organism, sunt puternic antioxidante, reduc inflamatiile si echilibreaza functionarea hormonala. Si nici nu provoaca marirea colesterolului.

Mai mult decat atat, ouale crude imbunatatesc functionarea cerebrala si celulara, ajuta la arderea grasimilor si intaresc sistemul imunitar.


nutritionistii micul dejun masa ouale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005725 (s)