News Flash:

Semne ca ai probleme cu fierea

5 August 2018
861 Vizualizari | 0 Comentarii
colecist

Ca orice alt organ si la nivelul bilei se pot produce anumite dereglari. Orice simptom pe care il resimti la nivelul oricarei parti a corpului tau este bine sa il analizezi minutios si sa te prezinti la medicul specialist. Iata care sunt cele mai evidente si neplacute simprome care anunta probleme la nivelul bilei:

Senzatia de greata si voma

2 simptome deloc straine, cel putin o data ai avut de aface cu ele, acestea fiind mai des intalnite la persoanele cu probleme la nivelul bilei. Mia ales daca ai consumat recent alimente bogate in grasimi sau mult prea procesate. De asemenea daca te stii cu probleme la nivelul acestui organ este bine sa eviti consumul anumitor condimente precum ardeiul iute, usturoiul, ghimbirul sau chiar turmenicul.

Balonari frecvente

De cele mai multe ori cand bila este data peste cap te poti confrunta cu senzatia de balonare sau chiar indigestie. In acest caz se recomanda utilizarea carbunelui medicinal, un suplimnet natural care va elimina gazele de la nivelul intestinelor si te vor ajuta sa iti recapeti comfortul.

Atunci cand este afectata bila si consumi alimente bogate in grasimi digerarea acestora poate fi ingreunata, confruntandu-te cu o toleranta redusa la alimentele cu un continut caloric marit.

Te doare capul si ai febra

Starile de greata si de voma sunt adesea insotite de dureri de cap. Iar daca mai si versi te expui in felul acesta deshidratarii si te poti confrunta si cu stari febrile deoarece corpul cere prin toata caile fluide pentru a putea functiona corespunzator.

Resimti dureri la nivelul abdomenului superior

Daca te regasesti printre persoanele afectate de slaba functionare a bilei mai mult ca sigur te confrunti si cu dureri aproape insuportabile in partea dreapta a abdomenului ce pot iradia spre diferite parti ale corpului. La primul simptom observat acorda alimentatiei tale o atentie sporita si consuma cat mai multe lichide de preferat apa.

Salatele, legumele, fructele te pot ajuta sa tii aceste simptome la distanta si sa te bucuri de starea ta de confort constant. Nici orele de somn nu trebuie neglijate.

sursa: clicksanatate.ro


balonari frecvente greata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)