News Flash:

Daniel Funeriu, mesaj pentru Principesa Margareta: Cucoana, nu ati facut nimic pentru Savarsin

7 Decembrie 2017
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
funeriu

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, o critica pe Principesa Margareta, reprosandu-i ca nu a facut nimic pentru Savarsin " in afara de a-i exploata frumusetile" si ii recomanda ca,inainte sa aiba grija romanilor,sa-i plateasca in mod corect pe oamenii care lucreaza acolo pentru Casa Regala.
"Nu cred ca sunt in situatia lipsei de respect fata de memoria lui Mihai I daca ii spun acestei cucoane, Margareta, sa se opreasca. O spun in calitate de copil al Savarsinului care si-a inceput scoala in curtea resedintei regale din Savarsin, care a batut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la scoala pe drumul dinspre gara facut de acesta, care hranea veveritele din curtea resedintei si se ascundea printre stejarii de acolo. Si care inca de la 6 ani avea pentru Rege un soi de piosenie infantila: asa cum spuneau batranii din sat eu eram sigur ca va reveni si ne va face bine. Cucoana: nu ati facut nimic pentru Savarsin in afara de a-i exploata frumusetile, iar inainte sa ai grija romanilor, ai grija de superbii platani din jurul resedintei de la Savarsin, fa bine si plateste cat de cat corect oamenii care lucreaza pentru voi acolo...", a scris, pe pagina sa de Facebook, Daniel Funeriu.

Fostul ministru al Educatiei isi incheie postarea transmitand ca, odata doliul incheiat, va verifica personal ca tot ceea ce face Casa Regala in Savarsin este legal. Daniel Funeriu a atasat si o poza, cu "asa zisul camin cultural din Savarsin, care este la fix 20 de metri de resedinta regala si terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006033 (s)