News Flash:

Marturia cutremuratoare a unui ginecolog: Sfantul Dimitrie cel Nou mi-a vorbit. Vine sarbatoarea Sfantului Dimitrie

7 Decembrie 2017
789 Vizualizari | 0 Comentarii
Sf Dimitrie Cel Nou

Marturia cutremuratoare a unui ginecolog: Sfantul Dimitrie cel Noumi-a vorbit. Vine sarbatoarea Sfantului Dimitrie

„Sunt chirurg ginecolog de aproape doua decenii si multa vreme am trait in pace si belsug! Incepand din 1999, viata mea s-a dat peste cap din senin…
Intr-o noapte, am visat o multime de nou-nascuti care parca inotau intr-un acvariu urias, aflat chiar in fata mea, si pareau ca se sufoca, fiindca pipaiau cu disperare peretele de sticla, cautand o iesire. N-am sa le mai pot uita niciodata ochii aceia mari si disperati ce priveau spre mine!

De a doua zi, au explodat in existenta mea cateva necazuri, care m-au adus pana in pragul disperarii. Sotiei i-a fost diagnosticat un cancer la san si a suferit o operatie ce a mutilat-o. In scurt timp, fiul meu – licean pe atunci – mi-a marturisit, intr-o maniera suspecta, ca datoreaza o suma mare de bani cuiva si ca viata i-ar putea fi in pericol daca nu isi achita datoria. Foarte repede am aflat ca devenise dependent de heroina si se imprumuta tot mai des, pentru ca nu-i mai ajungeau banii ca sa-si plateasca dozele. Dupa nici o saptamana, mi-a fost furata masina – un Volkswagen Passat nou-nout – pe care nu apucasem sa o asigur impotriva furturilor. Si pentru ca tabloul sumbru sa fie complet, interiorul vilei noastre spatioase a fost partial distrus de un incendiu…
Eram pur si simplu coplesit!

Desi eram un om relativ credincios, fara sa frecventez prea des bisericile, mi-a venit deodata gandul sa urc in dealul Patriarhiei, caci culmea disperarii mele a coincis cu ziua de 27 octombrie, cand se facea pelerinaj la moastele Cuviosului Dimitrie Basarabov. In orele cat am asteptat la coada, m-am rugat pe tacute, intrebandu-l pe sfant, unde gresisem de se abatusera atatea nenorociri, dintr-o data, pe capul meu, si ce era de facut. Cand am ajuns in fata moastelor, nici n-am mai putut gandi ceva… Am izbucnit doar in plans si nu m-am putut opri decat tarziu, dupa ce coborasem dealul.

Ei bine, va rog sa ma credeti ca in noaptea urmatoare l-am visat pe Sfantul Dimitrie cel Nou, care mi-a vorbit cu multa blandete, dezvaluindu-mi adevarul pe care eu il ignorasem cu desavarsire, ca un nelegiuit ce eram! Mi-a spus ca acei nou-nascuti pe care ii vazusem in vis erau cei 187 de copii ce nu mai apucasera sa ajunga pe lumea asta, pentru ca eu le facusem chiuretaje mamelor lor, la cererea acestora, si primisem o multime de bani necuveniti, in schimbul acestor crime. Sfantul a continuat sa ma lumineze cu aceeasi blandete, lamurindu-ma ca daca voi continua sa comit asemenea pruncucideri, nenorocirile ce se vor abate asupra mea vor fi si mai mari. Mai mult decat atat, mi-a cerut sa botez un numar de copii egal cu cel al pruncilor pe care ii omorasem cu mainile mele, avertizandu-ma: „Vei vedea ce se va intampla, pe masura ce vei duce la capat o asemenea fapta buna! Si nu mai pacatui…”.

De a doua zi, n-am mai facut nici un chiuretaj si mi-am castigat existenta din consultatii, nasteri sau interventii chirurgicale care ajutau venirea pe lume a unor copii. La foarte scurt timp, am pornit cu sotia mea prin orfelinate, insotiti de preotul de la noi din parohie, botezand cel putin un copil in fiecare luna!

Vreau sa va spun ca lucrurile au luat o cu totul alta intorsatura in viata mea… Astazi, dupa cinci ani, sotia se simte bine, chiar daca si-a pierdut un san, iar fiul meu, dupa terminarea liceului, m-a rugat sa-l ajut sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare. Acum este pe deplin vindecat. Analizele medicale ale sotiei dovedesc ca pericolul de cancer a fost indepartat. Ne-am refacut casa, cu greu, dar temeinic si – surprinzator, pentru un pacatos ca mine – castigurile noastre banesti nu s-au diminuat foarte tare, in absenta chiuretajelor! Eu am devenit un om cu adevarat credincios, care a inteles, macar in ceasul al 13-lea, ca totul se plateste in viata, dupa masura faptelor rele, dar deopotriva, totul se rasplateste in viata, dupa masura faptelor bune.

Vedeti cum lucreaza Dumnezeu prin sfintii Sai?! Cuviosul Dimitrie Basarabov nu a facut cu mine o minune „obisnuita”, nu mi-a salvat viata la modul spectaculos, dintr-un accident de masina, sa zicem, ci mi-a deschis mintea si m-a ajutat sa ma salvez, prin propriile mele fapte.”
ALEXE I., medic specialist chirurg obstetrica si ginecologie – Bucuresti | Stiripentruviata.ro
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005212 (s)