News Flash:

Dani Otil, traumatizat de experienta din Dubai. Prezentatorul nu vrea sa mai calce in viata lui pe taramul luxului si opulentei. „M-a frecat de... ”

26 Aprilie 2022
731 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani

Dani Otil a reusit sa isi convinga sotia sa plece departe de copil si sa petreaca Pastele tocmai in Dubai. La inceput, Gabriela a fost destul de sceptica, mai ales ca era de asteptat sa nu poate sta atat timp departe de cel mic. Pana la urma, Gabriela s-a impacat cu gandul si au plecat intr-o vacanta care a picat la fix.

Dani Otil de abia isi mai vede capul de probleme si de proiecte. Cand nu este la TV, acesta este fie la restaurant, fie la curse, fie are alte proiecte. Matinalul a decis ca merita si el macar un rasfat, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri, si-a luat sotia si a plecat in Dubai. Ce doi si-au facut planul de acasa si stiau sigur ce vor sa faca si ce vor sa vada. Ajunsi acolo, Dani si frumoasa lui sotie nu aveau cum sa rateze experienta hamam. Acum, intors in tara la emisiune, Dani nici nu vrea sa mai auda de asta si le-a explicat colegilor si spectatorilor si motivul din spatele acestei decizii.

''Imi cer scuze nu-mi vin gandurile pentru ca sunt in continuare sub imperiul gandurilor. Am fost la un hamam, mai de bogati ca de saraci am mai fost in Turcia si a fost foarte bine. In general acum lucreaza asiatice si totul e mai pe nou. De data asta chiar un cetatean m-a... si mi-am dat seama ca la un masaj normal prefer un barbat ca are forta mai mare.

Ma, asta avea o forta pe langa faptul ca era asa intr-un prosop si nu inteleg de ce. Cand iti face masaj o femeie, vorbesc de partea de masaj de la hamam, ai doua optiuni: rezisti sau te uiti pe jos. Nu ma mai duc! Bai, m-a frecat... Sa nu mergeti ca este si scump, iar pe sotia a facut-o de 1.90 m. Nu mai fac asta niciodata!'', a marturisit Dani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004858 (s)