News Flash:

Gigi Becali a mancat in timpul postului doar paine cu gem. Cate kilograme a topit latifundiarul din Pipera

25 Aprilie 2022
496 Vizualizari | 0 Comentarii
Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut ca fiind o persoana cu frica lui Dumnezeu. Acesta nu doar ca are o credinta uriasa in Divinitate, ci respecta cu strictete si normele bisericesti. Asa cum probabil era de asteptat, Becali a tinut intreg postul Pastelui si nu doar asa, eliminand cateva alimente, ci ca la carte.

Gigi Becali a impuscat doi iepuri dintr-o singura lovitura. Pe langa faptul ca se simte mult mai bine din punct de vedere spiritual, Becali sta foarte bine si la capitolul sanatate. Nu ca si-ar fi propus neaparat, dar a reusit sa slabeasca acum, cu ocazia postului. Becali a vorbit pentru prima data despre asta si, din spusele lui, pare ca este cea mai buna alegere pe care o putea lua in ultima perioada.

„Aveam 82 de kilograme si acum am 76. Mananc paine cu gem si paine cu compot. Altceva nu mananc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine asa! Postul este sanatatea trupului. Grasimea, mancarea ingreuneaza trupul, nu e bine”, a marturisit Gigi Becali, pentrur digisport.ro

Anul trecut, patronul FCSB a decis sa le prezinte fanilor si partile mai putin frumoase ale vieții, cum ar fi, in cazul lui, infectarea cu Covid. Latifundiarul s-a infectat acum mai bine de un an cu virusul, dar nu a vorbit deloc despre asta pana acum. Totusi, Becali a decis sa fie transparent pana la capat si le-a povestit fanilor cateva detalii din episodul cu pricina.

„Eu vaccin nu fac! De ce? Pai daca Sfintii Parintii spun ca vaccinul este lepadare, eu nu ma lepad de Hristos chiar daca imi tai capul.

Nu ca-mi impui tu verde certificat verde… Sa-si vada de treaba lor cu certificatul verde. Eu nu fac lepadare, ca asta e vaccinul. Eu nu stiu stiinta.
Gigi Becali si-a luat camera hiperbara la clinica! In timpul pandemiei, incasarile latifundiarului pe servicii medicale au crescut de 5 ori!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004729 (s)