News Flash:

La ce secrete apeleaza Andreea Marin pentru a arata mereu tanara. Fosta „Zana a Surprizelor” recomanda asta tuturor femeilor

26 Aprilie 2022
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin arata si se simte mai bine ca niciodata. Vedeta este in cea mai buna forma a ei, iar asta pentru ca mereu a avut grija la ceea ce consuma si nu a avut nici un stil de viata haotic. Pentru cei care se intrebau cum se reuseste sa fie atat de energica si sa aiba un ten perfect, Andreea a spus care este secretul ei.

Andreea Marin nu se ingrijeste doar de fizicul ei, ci si de psihic. Vedeta a fost mereu preocupata de spiritualitate si a avut grija sa tina la distanta influentele si energiile negative. Andreea a vrut sa fie un exemplu pentru fiica ei, Violeta care creste pe zi ce trece si care se va raporta mereu la mama ei. Tocmai de aceea, vedeta crede ca este o responsabilitate foarte mare pentru ea.

„Cred ca ne datoram acest minim respect. Sa ne simtim bine in pielea noastra. Sa avem grija de feminitate si de sanatatea noastra, pentru ca si aceasta parte cosmetica, nu tine doar de aparente, de felul in care aratam atunci cand ne uitam in oglinda, ci tine de felul in care inaintam in varsta, evoluam si cum ne simtim cu noi. Sa fim modele pentru fiicele noastre. Eu am o fiica si conteaza lucrul acesta", a spus Andreea Marin pentru Click.

Andreea nu lasa mai prejos nici grija pentru aspectul fizic. Andreea mananca echilibrat si are grija sa nu depaseasca caloriile. Pe langa asta, un alt aspect foarte important pentru ea este ingrijirea pe care o acorda tenului. Vedeta are un ritual care poate fi urmat cu usurinta de orice femeie.

„Da, unul foarte simplu. Acela de a-mi demachia fata seara, pentru a dormi bine si pentru ca pielea noastra, care este supusa atator cazne, sa aiba sansa de a se regenera, macar in timpul somnului. Hidratarea mai este extrem de importanta, deoarece avem nevoie si de asa ceva. Traim intr-o lume in care poluarea este la ordinea zilei, asa ca avem nevoie sa hranim tenul, macar peste noapte", a mai spus Andreea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004973 (s)