News Flash:

Dancila, despre zvonurile aparute: Nu am intentia sa demisionez/ Dragnea: Este o manipulare disperata

12 Septembrie 2018
790 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica Dancila gafa spania 500x281

Premierul Viorica Dancila a infirmat, marti seara, ca ar demisiona de la sefia Guvernului si nici nu are aceasta intentie, precizand ca informatia in acest sens aparuta in spatiul public este una falsa.
„Nu demisionez si nici nu am intentia sa demisionez. Este o informatie falsa. Cineva care ar avea de gand sa demisioneze nu ar avea un program incarcat si nu ar avea in program puncte din programul de guvernare, intalniri in perioada urmatoare cu impact pe plan extern. Categoric, nu am de gand sa demisionez. Daca as fi avut un gand in acest sens, as fi iesit public si as fi spus acest lucru”, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, intr-o interventie telefonica marti seara la Antena 3.

Dragnea: Este o manipulare disperata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezmintit o posibila demisie a premierului Viorica Dancila din fruntea Guvernului, precizand ca este o "manipulare disperata" si ca "se incearca acoperirea multor adevaruri care incep sa iasa la iveala".

„Stiam ca sunt prosti, acum arata ca sunt si disperati. Este o manipulare disperata, oricum nu mai au nicio coerenta in ceea ce emit. Se incearca acoperirea multor adevaruri care incep sa iasa la iveala, adevarul despre 10 august, care incet-incet incepe sa iasa la iveala, scandalul cu Ordonanta 6", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Acesta a adaugat ca Executivul va adopta o lege de respingerea a ordonantei nr. 6 si a efectelor acesteia. Presedintele social-democrat a mai spus ca fostul premier Dacian Ciolos a aratat ca "este un om care habar n-a avut ce semneaza si a ramas aceeasi papusa a serviciilor".

"Saptamana viitoare picam aceasta ordonanta si vom adopta in legea de respingere si efectele. adica ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs ordonanta. Cateva observatii despre ce a spus Dacian Ciolos - inca o data a aratat ca este un om care habar n-a avut ce semneaza si a ramas aceeasi papusa a serviciilor. Asa zisa obligativitate de a cere avizul de la CSAT pe ordonante - nu exista asa ceva, nici macat la buget. Putea sa citeasca legea CSAT, daca nu intelegea in romana, putea in franceza - acolo scrie ca institutiile din sistemul de securitate nationala trebuie sa avizeze proiectele de buget. Adica inainte sa le trimita la Ministerul de Finante, sa le avizeze in CSAT. Pe de alta parte, o alta minciuna e legata de blocajul care ar fi parut in anchetele penale daca nu dadea ordonanta 6.In primul rand, ordonanta 6 are in nota de fundamentare referinta la decizia Curtii Constitutionale, dar in textul ei modifica multe articole din mai multe legi din codurile penale care nu au legatura cu decizia CCR. A fost Ordonanta data pentru a pastra in joc, in campul tactic, Serviciul Roman de Informatii. Asta a fost rostul ordonantei 6, data intr-o zi. Despre Ciolos o sa tot vorbim de aici inainte. A fost premierul Romaniei", a completat Dragnea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006021 (s)