News Flash:

Liviu Dragnea anunta ca accepta sa faca pace cu Gabriela Firea: Sa inceapa atacuri din partid e imposibil de inteles

11 Septembrie 2018
763 Vizualizari | 0 Comentarii
firea l2gyticraf 1000x600

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca este dispus oricand sa gaseasca solutii pentru a calma situatia generata de conflictul cu Gabriela Firea, spunand ca, in conditiile in care partidul lupta pe toate fronturile, este greu de inteles de ce apar atacuri din formatiune.
"N-am lasat nicodata jos (n.r.: mana pentru o intelegere). (...) Dorinta mea deschisa e pentru dialog si pentru a gasi care sunt acele lucruri care trebuie sa se intample pentru ca supararile sa dispara", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, referitor la o posibila impacare cu Gabriela Firea.

Legat de atacurile din partid, totusi, spune liderul PSD, acestea sunt greu de inteles atata timp cat partidul este "sub asediu".

"Ei sunt disperati ca vor pierde tot daca scap din capcanele lor. (...) Cine sunt ei? Cei care pierd puterea oculta si altii care pierd bani. (...)Nu puteau sa lipseasca oameni din PSD pentru care loialitatea s-a dovedit mai slaba decat presiunile facute asupra lor, dar PSD e calit. Multi colegi imi spun, intr-o asemenea situatie, cand am deschis aproape toate fronturile, cand suntem sub un asediu turbat, in aceasta situatie din 


gabriela firea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005928 (s)