News Flash:

Ion Cristoiu arunca BOMBA: "Am un Dosar a carui publicare ar zgudui Romania! Cine-l vrea?!"

10 Ianuarie 2017
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu
Dintre toate cele sase autodenunturi ale lui Sebastian Ghita (pun alaturi de cele cinci difuzate la finele lui 2016 si inceputul lui 2017, si pe cel din septembrie 2016, despre albirea Codrutei Kovesi), cel mai de luat in seama mi se pare autodenuntul despre implicarea lui Sebastian Ghita in executia mafiota cu ajutorul Justitiei, zise si independente, a lui Sorin Ovidiu Vantu, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.


Ion Cristoiu dezbate, pe blogul personal, independenta si corectitudinea Justitiei, expunand o serie de ipoteze prin care DNA ar fi facut abuz de putere. Astfel, in cazul lui Sorin Ovidiu Vantu, totul s-a desfasurat mult prea rapid, Justitia dand dovada de o performanta de neegalat. Cu toate acestea, jurnalistul numeste cazul lui Sorin Ovidiu Vantu unul „fabricat”.
Un alt caz care ar putea distruge DNA si ar provoca un scandal de proportii este cel al patrimoniului UGSR, o institutie comunista pe care un anume Stefan Calinescu, cerand exclusiv implicarea procuroarei Claudia Rosu, fara niciun motiv special. Astfel, aceasta ii da castig de cauza, iar nou infiintatul UGSR preia patrimoniul fostului UGSR. Jurnalistul sugereaza ca exista o adevarata conspiratie si ca „e un dosar care arata cu documente, cum e folosit DNA intr-unul dintre cele mai mari afaceri mafiote postdecembriste”.

ion cristoiu dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006243 (s)