News Flash:

Dan Diaconescu ne-a facut de ras la Vatican

21 Octombrie 2013
1542 Vizualizari | 0 Comentarii

Televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu nu emite de la Vatican, se arată într-un comunicat de presă al Vaticanului.

Dan Diaconescu declară în 7 octombrie, într-un interviu acordatPaginademedia.ro, că sediul în care își va realiza emisiunea “este chiar într-o clădire a Vaticanului”.

"Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 500 de mp. Nu-ți închipui că este un spațiu prea mare. Este cam cat aveam înainte în garsoniera din Piața Romană. Oricum, din Italia va fi realizată doar emisiunea mea.(...) Legislația e mai permisivă aici. Am obținut și rezidența de Vatican", spunea atunci Dan Diaconescu.

Afirmaţiile din mass-media din Romania conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obţinut “licenţa de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o şi rezidenţa în Vatican a lui Diaconescu însuşi sunt absolut false şi nefondate”, declară purtătorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi într-o declarație pentru Arhiepiscopia Romano-Catolice de București, scrie HotNews.ro.

OTV, postul TV al lui Dan Diaconescu, a revenit pe micile ecrane, luni, 14 octombrie, după ce, la 23 ianuarie 2013, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras licenţa pentru acest post din cauza amenzilor neachitate din ultimii ani.

OTV emite în prezent pe frecvenţa italiană a unui mic post local, dar poate fi urmărit doar de telespectatorii de pe teritoriul Italiei şi de romanii care au antene de satelit.

Emanuele Latagliata, președintele Romit Tv, post italian care pe 15 octombrie a găzduit prima emisiune a canalului lansat de Dan Diaconescu la Roma, a declarat pentru Hotnews.ro că televiziunea sa “nu are nicio legătură cu OTV”.

“Am preluat prima transmisie inaugurală a OTV-ului, recepționată prin satelit, timp de două ore și, a doua zi, alte două ore din același program”, a precizat Emanuele Latagliata.

Diaconescu face tot posibilul ca telespectatorii să creadă că studioul este la Vatican. Acesta și-a creat chiar și o adresa mail ”otvatican".


televiziunea otv dan diaconescu vatican ticanului diaconescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)