News Flash:

CUTREMURATOR! Sotia i-a murit cu doi ani in urma. Ce au descoperit politistii cand s-au uitat la fotografiile ei de nunta este absolut incredibil!

14 Decembrie 2016
29625 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta glob
Dave Lacey este astazi un om extrem de fericit. De ce? Pentru ca a gasit un aparat foto demult pierdut, cu o valoare sentimentala deosebita pentru el.
In aparatul foto se aflau peste 300 de poze cu sotia sa, care murise in urma cu doi ani. Aparatul ii fusese furat dupa ce casa le-a fost jefuita. 
Dave tocmai se casatorise cu sotia sa, Erica, iar aceasta a murit la scurt timp. din cauza unui limfom. Printre pozele aflate in aparat erai si cateva de la nunta lor, motiv pentru care Dave a fost devastat dupa ce aparatul i-a fost furat.
Politistii au prins hotul intrand in calculatorul furat de acesta, apoi l-au gasit si l-au arestat. In locul in care infractorul a fost prins, politistii au gasit si aparatul pierdut de catre Dave.
Umbland in camera foto, unul dintre politisti a recunoscut o copacul dintr-o fotografie si a localizat imediat zona. Apoi l-au gasit pe Dave si i-au inapoiat camera demult pierduta. gandul.info
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004953 (s)