News Flash:

INCREDIBIL! Iata pe cine a turnat "Pinalti" pentru a primi mai putini ani de inchisoare!

14 Decembrie 2016
1480 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe stefan2
Gheorghe Stefan a recunoscut in fata procurorilor toate faptele in dosarul in care era cercetat alaturi de Vasile Blaga si anume trafic de influenta si folosirea functiei pentru obtinerea de foloase materiale. In acest mod, Pinalti a ajuns la o pedeapsa de 3 ani de inchisoare, in acord cu procurorii. 

Acest acord de recunoastere a fost trimis la Tribunalul Bucuresti si urmeaza sa se decida daca judecatorii il vor accepta sau nu.

Daca va fi acceptat acordul de catre Tribunal, atunci Pinalti va scapa cu o pedeapsa de doar 3 ani de inchisoare

Fostul vicepresedinte PDL Gheorghe Stefan, zis “Pinalti”, le-a povestit ptocurorilor DNA cum i-a adus i-a dus 500.000 de euro lui Vasile Blaga in sediul PDL din strada Modrogan, o spaga din partea firmei Romsys. Totul s-ar fi petrecut in 2012, pentru finantarea campaniei electorale.

„Pinalti” a mai povestit ca, intr-o intalnire, Blaga si-ar fi dat acordul ca Romsys sa primeasca contracte in schimbul unui comision pentru PDL. Astfel, licitatiile ar fi fost facute cu dedicatie, caietele de sarcini incluzand prevederi care sa favorizeze firma lui Berdila. De relatia Romsys-PDL a fost delegat sa se ocupe afaceristul Dan Constantin G., apropiat al lui „Pinalti”, potrivit celor declarate de fostul primar al orasului Piatra Neamt.

Gheorghe Stefan a mai spus ca Dan Constantin G. i-ar fi dat lui Blaga, in biroul acestuia din PDL, de trei ori bani: prima data 50.000 de euro, a doua oara inca 50.000 de euro, iar a treia oara 100.000 de euro. „Pinalti” a explicat la DNA ca de fiecare data a fost prezent la momentul in care s-au dat banii, pentru a accentua ca sunt din partea Romsys, ca urmare a aportului sau pe linie politica pentru finantarea PDL. Blaga le-ar fi cerut, de fiecare data, ca banii sa fie predati secretarei sale.

judecatorii acordul pinalti inchisoare gheorghe stefan blaga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005797 (s)