News Flash:

CUTREMURATOR! ILEANA CIUCULETE, viata de film. A indurat batai si abuzuri

15 Martie 2017
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete 1
Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete murit la spital, marti seara, in urma unei ciroze galopante, survenite din cauza unei Hepatite C nediagnosticate. Interpreta avea doar 59 de ani.
Cunoscuta pentru veselia sa debordanta si energia de care dadea dovada pe scena, Ileana Ciuculete a dus o viata grea alaturi de primul sau sot, Valeriu Sfetcu si cei doi copii, Cristi si Mugurel. Interpreta a povestit ca baiatul ei, Mugurel Sfetcu, era violent si o batea. Acesta a negat toate acuzatiile si si-a acuzat mama de minciuna.
In urma cu cativa ani, fii cantaretei il acuzau pe actualul sot al acesteia, Cornel Gales, de conflictul izbucnit intre ei si mama lor. Cei doi baieti i-au transmis atunci mamei lor ca ar fi mai bine sa uite de existenta lor, scrie evz.ro.
O mare durere in familia artistei a fost cauzata si de moartea tatalui lui Cornel Gales, de care acesta nu a aflat decat sase luni mai tarziu. Parintele sotului Ilenei Ciuculete a decedat in 2014 si a fost inmormantat in secret de fratele lui Cornel, Marian. Acesta are are o relatie de 10 ani cu prezentatoarea de televiziune Ioana Maria Moldovan. Cornel Gales nu a sprijinit niciodata relatia si o acuza pe ca „i-a furat” fratele, dar si ca ar fi  vrut sa puna mana pe averea familiei.
Cine a fost Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete s-a nascut in comuna Vela, Sat Gubaucea din judetul Dolj la data de 20 septembrie. Datorita calitatilor vocale deosebite, a fost angajata de la 14 ani, cu dispensa de varsta, la orchestra de muzica populara ”Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu.
Ileana Ciuculete a absolvit Liceul de matematica-fizica ”Traian”, din Drobeta Turnu-Severin.
De-a lungul carierei artistice, a fost angajata ca prim-solista la Ansamblul ”Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, la Ansamblul ”Nicolae Balcescu” din Craiova si la prestigiosul ansamblu folcloric ”Calusul” din Scornicesti.
Solista a avut o bogata activitate discografica, insumand 30 de albume si peste 400 de melodii proprii.

ileana ciuculete murit baiatul mugurel sfetcu violent batea minciuna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005094 (s)