News Flash:

CADOURI STRĂLUCITOARE pentru femei, la EXPOMINERALIA, din IULIUS MALL

15 Martie 2017
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
ExpoMineralia

Iulius Mall Timisoara vine în întâmpinarea celor care vor să le răsfețe pe doamne și domnișoare sau care sunt în căutarea unui cadou preţios, cu o ediție specială a târgului internațional de pietre prețioase și semiprețioase: ExpoMineralia.

De miercuri până duminică inclusiv, în perioada 15 – 19 martie 2017, la demisolul Iulius Mall Timişoara se desfășoară o ediție specială a ExpoMineralia, dedicată Femeii. Domnilor le va fi ușor să găsească sugestii de cadouri care să le surprindă pe doamnele și domnișoarele din viața lor, pentru că vor putea alege dintr-o multitudine de bijuterii și accesorii realizate din pietre prețioase și semiprețioase. Pentru a fi siguri că aleg podoabele potrivite femeilor care le vor purta, clienții vor fi ajutați să identifice piatra specifică fiecărei zodii.

Coral, onix, rubin, chihlimbar, turcoaz, safir, jad, ametist, smarald, perle, cristale și multe alte tipuri de pietre deosebite, care îmbogățesc cercei, coliere, brățări, inele și alte bijuterii strălucitoare, se numără printre propunerile ExpoMineralia.

Piesele expuse vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007228 (s)