News Flash:

CUTREMUR in PSD Timisoara. Viceprimarul Stoia a fost EXCLUS din partid

9 Februarie 2016
1491 Vizualizari | 1 Comentarii
Traian Stoia1
Biroului Municipal al PSD Timisoara a decis, luni, excluderea viceprimarului Traian Stoia din partid, considerand ca "a incalcat grav disciplina de partid” dupa ce a dat votul decisiv pentru aprobarea bugetului orasului pe anul 2016, hotararea urmand sa fie supusa atentiei BPJ.
Presedintele interimar al PSD Timisoara, Florin Birsasteanu, a convocat, luni, o sedinta de urgenta a Biroului Municipal, la care s-a decis excluderea din partid a viceprimarului PSD al Timisoarei, Traian Stoia, intrucat acesta si-a dat votul decisiv pentru aprobarea bugetului orasului pe anul 2016, desi consilierii social-democrati decisesera sa nu aprobe proiectul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Unul din consilierii nostri, Traian Stoia, cu calitatea de viceprimar, a votat impotriva hotararii pe care au luat-o Biroul Municipal si consilierii nostri, astfel incat s-a situat in afara hotararii partidului, incalcand grav disciplina de partid. Drept urmare, presedintele ales al organizatiei municipale, Sebastian Raducanu, a considerat ca e de datoria dansului sa faca o miscare politica, si-a dat demisia, gestul sau fiind urmat de demisia domnului Simonis din functia de lider de grup al consilierilor locali PSD Timisoara. (...) Azi am avut pe ordinea de zi un singur punct, discutarea in Biroul Municipal a situatiei create", a declarat Birsasteanu.
Potrivit acestuia, votul de excludere din partid a lui Traian Stoia a fost unanim.
Decizia Biroului Municipal PSD Timisoara va fi trimisa spre validare Biroului Permanent Judetean al PSD Timis, deoarece Stoia detine si o functie de vicepresedinte de partid la nivel judetean.
"Noi vom trimite aceasta propunere spre validare catre Biroul Judetean, singurul abilitat conform statutului sa valideze propunerea, intrucat dl Stoia are o functie si in BPJ”, a mai spus Birsasteanu. Mediafax.ro

traian stoia florin birsasteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)