News Flash:

Curtea de Apel Constanta a revocat controlul judiciar in cazul Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie

3 Aprilie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
ips teodosie
Curtea de Apel Constanta a hotarat, luni, revocarea controlului judiciar dispus in cazul Arhiepiscopului Tomisului, Inalt Prea Sfintitul Teodosie, judecat pentru ca ar fi obtinut pe nedrept fonduri europene. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore de la comunicare.
Inalt Prea Sfintitul Teodosie s-a prezentat, luni dimineata, la Curtea de Apel Constanta, unde s-a judecat cererea sa privind revocarea controlului judiciar, sedinta de judecata nefiind publica.
La scurt timp dupa incheierea sedintei, judecatorul cauzei a decis sa admita solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului, revocand astfel masura controlului judiciar.
Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in termen de 48 de ore de la comunicare.
Procurorii DNA Constanta au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Teodosie Petrescu, Arhiepiscop al Tomisului, cu privire la savarsirea infractiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, in forma continuata.
De asemenea, au mai fost trimisi in judecata, in stare de libertate, Ciprian-Ioan Cojocaru, Bogdan-Petrisor Malaxa, Gheorghe Nadoleanu si Stere Beca, la data faptelor mandatari ai Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la savarsirea infractiunii de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, dar si Aurelian Stefan, la data faptei tot mandatar al Arhiepiscopiei Tomisului, cu privire la savarsirea infractiunii de tentativa la folosirea sau prezentarea cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005209 (s)