News Flash:

Cum va fi vremea luni, marti si miercuri

20 Februarie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
LUNI
Pe parcursul zilei, in sudul si centrul Moldovei, in sud-estul Transilvaniei si zona Carpatilor Meridionali si ai Curburii, innorarile vor fi persistente si vor fi precipitatii mixte in zonele mai joase de relief si ninsori la altitudini mari. In restul tarii, cerul va fi temporar noros, iar in Dobrogea si estul Munteniei vor fi ploi si trecator lapovita. Pe timpul noptii cerul se va degaja in sud, in est si partial in centru, astfel ca vor fi temperaturi mai scazute decat in noptile precedente.

In schimb in regiunile nord-vestice nebulozitatea se va accentua, precipitatiile se vor extinde ca arie si treptat vor predomina ninsorile. Vor fi conditii ca izolat sa se depuna polei, in primele ore ale diminetii in centru si est, iar noaptea in nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale si temporare in special in sudul extrem al teritoriului si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 9 grade, iar cele minime intre -7 si 2 grade. Izolat, in zonele joase, va fi ceata.
 

MARTI
In vestul, centrul si nordul tarii cerul va fi noros, iar precipitatiile in extindere. In Maramures si in zonele montane vor fi ninsori moderate cantitativ si se va depune strat nou de zapada, izolat mai consistent, in Crisana si Transilvania se vor semnala precipitatii mixte, iar in Banat si Moldova vor predomina ploile. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si va ploua local seara si noaptea. Vantul va avea intensificari in zona montana, mai sustinute pe creste, local in regiunile sudice si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2 si 11 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime, preponderent pozitive, intre -1 si 5 grade.

MIERCURI
Vremea se va incalzi cu precadere in jumatatea de sud a tarii. Cerul va fi mai mult noros in regiunile nord-vestice unde local vor predomina ploile, precum si in zona montana unde la inceput vor fi mai ales ninsori, apoi si precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. In restul teritoriului, variabil, cu innorari tempore si doar izolat ploi slabe. Vantul va avea intensificari la munte, in special pe creste, dar local si temporar si in celelalte zone. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, iar cele minime in general intre -1 si 6 grade.

luni marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)