News Flash:

Dacian Ciolos isi pregateste revenirea in politica

19 Februarie 2017
977 Vizualizari | 0 Comentarii
ciolos2
Fostul premier Dacian Ciolos isi pregateste revenirea in politica si nu exclude sa intre intr-unul dintre partidele existente, dar nu a precizat in ce formatiune ar dori sa-si continue cariera politica. In campania electorala, Dacian Ciolos a fost sustinut de PNL si USR.
Dupa o perioada de tacere, Dacian Ciolos revine in spatiul public si anunta ca ia in calcul are trei variante de activism politic de aici inainte. Dintre ele, cea mai viabila, a lasat el de inteles, ar fi inscrierea intr-un partid. 
„Sunt mai multe variante: sa stau in afara partidelor si sa incerc sa-mi aduc contributia prin alte forme de organizare la ameliorarea modului de a face politica, de a-i incuraja pe cei care vor sa intre in politica si de a-i ajuta sa faca politica altfel asa cum asteapta societatea sau de a intra intr-un partid si a incerca prin exemplul propriu, ca mai mult nu am ce sa fac, sa aratam ca se poate face politica si altfel. Si solutia de a face un alt partid, dar teama mea e ca  lumea mea se plictiseste repede de un partid si iar se intoarce la ideea ca toti sunt la fel”, a declarat fostul premier la Europa Fm. 
Ciolos a comentat ca, desi nu exclude. priveste „cu teama” intrarea intr-un partid, insa asta dureaza „pana la momentul in care incepi sa-ti asumi lucrurile”. 
„Privesc cu teama faptul ca as intra intr-un partid. Nu exclud. Eu imi pun problema ca atunci cand mi-e teama de ceva inseamna ca e provocare la care nu am gasit modalitatea sa raspund si ca trebuie sa trec prin ea. Mi-a fost teama sa fiu si prim-ministru, mi-a fost teama sa fiu si ministru, dar faptul ca mi-a fost teama nu inseamna ca nu le-am facut. Ti-e teama pana la momentul in care incepi sa-ti asumi lucrurile respective, pentru ca teama te blocheaza sa faci anumite lucruri, dar cateodata e buna ca te fereste sa faci anumite prostii. Dar de foarte multe ori in viata teama e o piedica de fapt sa ne asumam sa trecem peste niste bariere”, a spus premierul. 
Fostul presedinte al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, pe 10 februarie, ca nu s-a discutat in interiorul partidului despre inscrierea fostului premier Dacian Ciolos in PNL, dar se asteapta ca „orice om care are ceva de spus in politica sa faca pasul in interiorul PNL”.
„Inscrierea in PNL este o optiune care ii apartine (n.red. lui Dacian Ciolos). Cand eram sef al partidului, i-am facut o astfel de invitatie, insa dansul a ezitat sa faca pasul in politica pentru ca promisese inca de la inceputul mandatului ca il va finaliza in calitate de premier tehnocrat. Cat despre candidatura la sefia PNL sau orice alta functie, exista o conditie primordiala: trebuie sa fie membru al partidului ca sa poata sa candideze la vreo functie. Insa, va marturisesc ca astept ca orice om care are ceva de spus in general, dar mai ales in politica, sa faca pasul in interiorul PNL. Daca va fi o optiune pentru domnul Ciolos, vom vedea, depinde doar de domnia sa. Partidul este deschis la orice fel de personalitate care doreste sa intareasca partidul. Dar, in momentul acesta, nu s-a discutat in interiorul partidului despre acest subiect si despre o eventuala candidatura sau sustinere a unei eventuale candidaturi a domnului Ciolos”, a afirmat Alina Gorghiu. Gandul.info
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006078 (s)