News Flash:

TRAGEDIE intr-o familie din Constanta! O fetita de un an si patru luni a murit dupa ce a cazut dulapul peste ea

19 Februarie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta medic
O fetita in varsta de un an si patru luni din judetul Constanta a murit, duminica dimineata, dupa ce un dulap din plastic s-ar fi prabusit peste ea in timp ce era in pat.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.
Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina, duminica dimineata, in localitatea Mircea Voda pentru ca o fetita in varsta de un an si patru luni avea nevoie de ingrijiri medicale.
Un echipaj al SAJ s-a deplasat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare, dar in ciuda eforturilor cadrelor medicale copilul a fost declarat decedat.
Conform primelor informatii oferite de catre reprezentantii SAJ, fetita se afla in pat, cu fata pe perna, iar un dulap din plastic s-ar fi prabusit peste ea.
Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului, medicii legisti urmand sa afle daca moartea a survenit in urma unui traumatism sau daca fetita a fost sufocata.
Politistii constanteni au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul, urmand ca la finalizarea anchetei sa ia masurile care se vor impune. Familia respectiva mai are inca o fetita, aflata in clasa a patra.

judetul constanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005355 (s)