News Flash:

Cum va fi vremea in toata tara, in urmatoarele zile

26 August 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vremea se va mentine in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii. Cerul, mai mult senin in prima parte a zilei, va avea unele innorari dupa-amiaza si seara in zonele montane si in regiunile nordice, unde izolat vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade


In Capitala, dimineata 14...16 grade. Pe parcusrusl zilei tot o vreme frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade.


La mare vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 23 de grade. 


La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi dupa-amiaza si seara, cand se vor semnala averse slabe si posibil descarcari electrice, pe spatii restranse in masivele nordice si nord-vestice si cu totul izolat in rest. Vor fi 20 de grade la Semenic, 21 de grade la Sinaia si Paltinis, 23 la Stana de Vale, 24 la Predeal.


Joi, vremea va fi predominant frumoasa. Temperaturile maxime trec de 30 de grade in cea mai mare parte a tarii, pana la 33 de grade la Timisoara. Mai racoare, pe litoral, dar cald si acolo pentru aceasta data, 27-28 de grade. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi conditii ca, trecator, sa ploua slab si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat.


In capitala, vremea va fi frumoasa. 15-17 grade dimineata si o maxima de 31-32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab.


Vineri vremea va fi frumoasa si mai calda decat normal in toata tara. Temperaturile maxime, peste 30 de grade in aproape toata tara, ajung la 33 de grade la Timisoara, Giurgiu si Calarasi, poate si 34 izolat in Campia de Vest si Campia Romana. Cerul va fi variabil la munte si in regiunile estice si mai mult senin in restul teritoriului.


In Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si mai calda decat ar fi normal. Temeperatura dimineata, in jur de 16-17 grade si la amiaza 32-33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. 

capitala la mare la munte joi vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006485 (s)