News Flash:

IMPORTANT! Noi reguli pentru obtinerea permiselor auto!

25 August 2015
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
permis auto
Noi reguli pentru obtinerea permisului auto intra in vigoare!
Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, potrivit unui act normativ publicat, vineri, in Monitorul Oficial.
Daca vor trece de proba teoretica, acestia vor putea sustine proba practica de mai multe ori in cazul in care o pica. In prezent, pentru a obtine permisul, cei care sunt respinsi la proba practica trebuie sa dea din nou ambele probe. 
Candidatii admisi la proba teoretica vor avea la dispozitie un an de la data absolvirii cursului de pregatire teoretica si practica pentru a trece de proba practica, chiar si din mai multe incercari.
Persoanele care pica proba teoretica vor putea sustine o noua examinare dupa cel putin 15 zile de la respingere, dupa achitarea unei taxe, mai prevede noul act normativ.
Examinarea pentru obtinerea permisului auto se desfasoara, conform Ordinului MAI nr. 268/2010, prin sustinerea succesiva a probei teoretice si a celei practice, in zile diferite.
Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015 pentru modificarea si completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 639 din 21 august si va intra in vigoare in data de 5 octombrie, potricit avocat.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004772 (s)