News Flash:

Cum se prepara bautura care imbunatateste capacitatea de a gandi si energizeaza creierul

14 August 2018
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura

O echipa de cercetatori de la Universitate Clarkson din New York, Universitatea din Wisconsin si Universitatea de Stiinte din Oregon a studiat un grup de studenti, fiecaruia fiindu-i testata energia mentala inainte si dupa ce a consumat trei bauturi diferite, scrie Business Insider.    

Una dintre bauturi continea numai cafeina, o alta - numai cacao, iar cea de-a treia continea atat cafeina, cat si cacao. In timpul testelor, nici subiectii si nici oamenii de stiinta nu au stiut carei bauturi corespundeau rezultatele. 

Dupa ce testele au fost finalizate, iar rezultatele au fost atribuite fiecarei bauturi, cercetatorii au descoperit ca mixul de cacao si cofeina a imbunatatit in mod semnificativ performanta cognitiva si atentia. De asemenea, cercetatorii au remarcat ca in momentul in care au consumat doar bautura din cacao, nivelul de anxietate al studentilor a fost redus si au avut rezultate pe masura.    

Daca bei prea multa apa, te poti imbolnavi!

Denumita de cercetatori CocoCaf Cocktail, bautura contine 70 mg de cafeina si 445 mg de cacao, fara zahar si lactate, si poate fi consumata rece sau calda, dupa cum preferati. Pentru a mixa mai bine continutul, adaugati treptat cantitati mici de cafea, ceai sau bauturi racoritoare peste pulberea de cacao si amestecati.    

Specialistii dezvaluie ca licoarea isi face efectul dupa o ora si jumatate, asa ca daca trebuie sa va puneti mintea la contributie consumati CocoCaf Cocktail cu 90 de minute inainte. 

sursa: adevarul.ro


energia mentala bauturi cafeina cacao cococaf cocktail
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004611 (s)