News Flash:

Cum sa-ti pregatesti picioarele pentru sezonul cald

12 Martie 2015
1312 Vizualizari | 0 Comentarii

1. Pedichiura profesionista
Daca pe timpul iernii ti-ai facut pedichiura singura, sau ai rarit vizitele la pedichiurista, este timpul sa apelezi din nou la un profesionist. Primul pas obligatoriu este sa iti faci o pedichiura la un salon profesionist, astfel incat sa indepartezi orice efect al iernii, precum unghii ingalbenite, piele uscata sau pete inestetice. Apoi trebuie sa incepi sa intretii pielea si unghiile picioarelor pentru a reda aspectul sanatos.

2. Exfoliere
O data la trei zile trebuie sa exfoliezi pielea picioarelor. Daca ai rabdare poti face asta si zilnic.

  • Inmoaie picioarele in apa calda in care ai stors o lamaie si ai pus o ceasca de lapte timp de 15 minute apoi foloseste o piatra ponce pentru a indeparta straturile de piele moarta.
    Daca ai unghiile ingalbenite, foloseste o jumatate de lamaie pentru a freca unghiile pe rand.
    Foloseste apoi un exfoliator natural, pentru a masa picioarele si a netezi pielea. Un amestec de miere cu malai va fi foarte eficient.
    Clateste picioarele bine si scoate-le pe un prosop, insa nu lasa apa sa se absoarba.

3. Hidratare
Dupa ce ai scos picioarele din apa foloseste o crema hidratanta cu glicerina si vitamina E pentru a hidratata bine pielea picioarelor. 

  • Daca pielea este foarte uscata foloseste ulei de masline si maseaza pana ce acesta intra in piele. 

  • Daca pielea ta este mai sensibila uleiul din seminte de struguri este foarte eficient, fiind si un bun dezinfectant, prevenind aparitia ciupercilor si a eczemelor. 

  • Daca pielea ta este destul de grasa, poti sa folosesti iaurt pentru hidratare pentru ca nu ingrasa pielea.

4. Protejeaza unghiile

  • Daca ai folosit lac de unghii, fa o pauza timp de cel putin 2-3 saptamani si lasa unghiile sa-si recapete stralucirea. Lacul de unghii ingalbeneste unghiile si le inmoaie.
    De indata ce ai terminat de hidratat picioarele, incalta-te cu o pereche de sosete moi, din bumbac, mai largi, astfel incat sa permiti pielii sa absoarba ingredientele hidratante.
    Timp de o luna taie unghiile scurte, o data pe saptamana, astfel incat ele sa se regenereze, sa isi recapete culoarea sanatoasa si rezistenta.

pedichiura profesionista exfoliere hidratare protejeaza unghiile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005080 (s)