News Flash:

Cum sa-ti faci parul de Revelion pentru a fi cea mai frumoasa de la petrecere - FOTO

27 Decembrie 2016
4077 Vizualizari | 0 Comentarii
coafura revelion
Multe dintre noi nu avem timp sa trecem pe la saloanele de infrumusetare, asa ca noi va oferim idei de coafuri care pot fi realizate si acasa sau cu ajutorul unei prietene.
Tapajul
Stilul retro se poarta si vei fi cu siguranta remarcata de cei din jur. Parul nu trebuie sa fie proaspat spalat inainte sa fie tapat. Luam suvita cu suvita, o tinem in pozitie verticala, iar cu ajutorul unui pieptene vom tapa la radacina, iar pe urma vor aplica fixativ. Parul poate fi prins in coada sau lasat liber.
Bob asimetric
Coafura bob este eleganta, frumoasa si se potriveste oricarei femei. Ne ofera feminitate si simplitate. Putem opta pentru un bob cu carare pe mijloc sau cu breton. Daca optam pentru breton, el poate sa fie filat, lateral asimetric sau pe toata fruntea. Tunsoarea bob poate fi adoptata de aproape toate femeile, atat de cele cu par drept cat si de cele cu par cret. Problema e pentru cele care au trecut prin mai multe sedinte de permanent.
Tuns in scari si bucle
O alta coafura eleganta este parul tuns in scari si coafat in bucle mari. Se potriveste pentru ocaziile elegante, speciale, pentru aceasta perioada a anului, Craciunul. Este o coafura rapida si usoara, potrivita mai mult pentru femeile cu parul lung, insa si celelalte pot sa opteze pentru acest look.
Coc lejer
Cocul lejer se numara printre cele mai elegante si cautate coafuri ale anului 2015. Este o coafura perfecta pentru domnisoarele, doamnele cu parul lung sau mediu. Coafura consta in prinderea parului intr-un coc simplu, iar in fata vom lasa cateva suvite libere pe care le vom ondula. Datorita acestui look simplu si delicat, vei fi invidiata si vei avea succes garantat.
sursa: Yve.ro

Galerie Foto

coafura_revelion2
tapajul stilul retro bob asimetric coc lejer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006098 (s)