News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Andra si Catalin Maruta

22 Decembrie 2016
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
andra gravida
Andra si Catalin sunt fara doar si poate unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul autohton. Dincolo de respectul si iubirea pe care si-o poarta, Andra si Catalin sunt prieteni buni, se sfatuiesc si in viata profesionala la fiecare pas.

Cu toate ca muncesc foarte mult, Andra fiind mai mereu plecata la concerte prin tara, iar Catalin fiind implicat in diferite proiecte, cei doi reusesc sa le acorde atentia necesara si celor doi copii pe care ii au si pe care ii iubesc nespus: David (5 ani si noua luni) si Eva (1 an si 5 luni). Care este secretul casniciei lor, daca sunt sau nu gelosi, daca in 2017 familia se va mari cu un nou membru si multe altele intr-un interviu exclusiv oferit pentru revista Ciao, care a aparut deja la chioscurile de difuzare a presei.

Care este secretul casniciei voastre?
Catalin: Eu cred ca femeia este secretul unei casnicii reusite, asa ca o las pe Andra sa raspunda.
Andra: Uite ce dragut e, cum sa nu mearga bine relatia? Cred ca nu e nici un secret, o casnicie merge sau nu merge daca partenerii pun binele relatiei deasupra confortului personal. E usor sa spui mereu: “eu vreau”, “eu am nevoie”, dar ca o relatie sa functioneze foarte bine trebuie sa iti pui mereu intrebarea “Cum e mai bine pentru noi?”, “Cum sa il ajut?”, “Cum sa il fac fericit?”. Daca reuseste fiecare sa gandeasca asa, sa aiba mereu grija celuilalt, nu ai cum sa nu mergi inainte, sa treci peste orice. E un lucru pe care, insa, nu il poti invata din carti sau din sfaturi, il simti sau nu il simti. Daca ai noroc, Dumnezeu ti-l scoate in fata pe omul cu care poti face casa. Cam asta e. Si ajuta, desigur, ca el sa-i dea dreptate ei mai mereu. (Rade)!
Catalin: Asa e. Da, iubire!

Cum sunteti voi ca si parinti?
Andra: Pai, in primul rand, suntem bine intentionati. Nu stiu cat ne ies planurile, dar incercam sa le oferim lui David si Evei un mediu foarte iubitor, vrem sa fie fericiti, sanatosi, sa le dam ocazia sa invete multe lucruri.
Catalin: Da, si cred ca suntem relaxati. Unii zic ca la al doilea copil oricum se schimba perspectiva. Am simtit-o si noi. Nu ai cum sa protejezi copilul de orice pericol, nici nu ai cum sa ii transmiti toata informatia de care ar putea avea nevoie, adica sa il duci la o mie de cursuri si sa il inscrii la toate sporturile. Cred ca trebuie sa lasi copilul sa aleaga ce ii place, sa ii dai ocazia sa incerce cat mai multe lucruri, sa invete ce inseamna si succesul, si esecul. Sa il lasi sa isi dezvolte propria personalitate.

catalin andra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006892 (s)