News Flash:

Andra face un anunt surprinzator despre copilaria sa! Nimeni nu credea asta

21 Decembrie 2016
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
andra blonda
Copilaria Andrei Maruta nu a fost una lipsita de greutati. Vedeta vorbit despre copilaria sa, atingand si sensibilul subiect al banilor. Intr-un material prezentat in emisiunea Star Matinal, artista s-a destainuit in legatura cu anii copilariei. Cantareata nu s-a sfiit sa trateze si subiecte mai sensibile, precum cel financiar.

Andra in copilarie: „Conta doar ca eram impreuna.”
„A fost o perioada grea, nu aveam atatia bani, atatea posibilitati cum au copiii nostri astazi. Ma bucuram de momentul in sine, ca mama punea pe masa mancare multa. Eram impreuna, in perioada aia eram mult mai mult impreuna! Vezi, cu timpul am inceput sa avem fiecare cariera, tot felul de deplasari si nu am mai fost impreuna asa de mult cum eram in copilarie”, rememoreaza Andra.
Cu sarbatorile de iarna la nici 2 saptamani distanta, Andra si-a amintit de diminetile de Craciun din copilarie. Ea nu s-a ferit sa recunoasca lipsurile pe care le-a resimtit, dar admite ca lucrurile materiale nu aveau asa mare importanta pe atunci.
„Cred ca am avut ce invata de la parintii mei. Si sa dea Domnul sa invete si copiii mei acelasi lucru. Eram niste copii tare intelegatori daca tata ne spunea, tata atata este, ne bucuram de lucrul ala si nu voiam mai mult ca stiam ca nu se poate mai mult. A fost greu, dar a fost foarte frumos. Nu imi amintesc cadourile, ci trairile de atunci care au fost intense. Imi doresc sa traiesc clipele pe care mi le amintesc, din copilarie. Cred ca asta e mai important decat cadouri.”
Andra a facut referire si la momentele grele pe care le-a trait atunci cand nu avea tot ce-si dorea de Craciun. „Faptul ca nu am avut, ne-a facut mai uniti, stim sa apreciem si putinul, si mai mult si mai bine si mai rau. Am fost un copil tare fericit. Toti copiii ieseau la geamuri si spuneam uite ce mi-a luat. Toti aveau portocale. Intr-un an tin minte ca nu am iesit la geam ca nu aveam ce sa spunem si am zis ca nu, sa nu ne facem de ras.”, a incheiat emotionata Andra.

Galerie Foto

andra_blonda-1
andra bani sarbatorile iarna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)