News Flash:

Cum sa scapi de ridurile laba-gastei peste noapte. Solutia ti-o poti face chiar tu

4 Aprilie 2018
977 Vizualizari | 0 Comentarii
riduri

Laba-gastei este denumirea populara pentru ridurile care apar la colturile externe ale ochilor din cauza expresiilor faciale si a unui nivel scazut de colagen si elastina. Aceste riduri reprezinta un simptom obisnuit al inaintarii in varsta, desi pot fi si consecinta luminii solare si a actiunii nocive a radicalilor liberi.
S-a demonstrat ca stresul, o alimentatie deficitara si anumite obiceiuri nocive (fumatul, consumul de bauturi alcoolice) sunt strans legate de aparitia prematura a labei-gastei.
Din fericire, exista numeroase produse si tratamente cosmetice ce contin ingrediente cu abilitatea de a proteja pielea fetei si a reduce vizibil ridurile. Pentru a preveni si ameliora aspectul labei-gastei, este esential sa aplici atat o crema de protectie solara, cat si creme care sustin reinnoirea pielii.

O varianta interesanta este reprezentata de urmatoarea crema naturala de noapte. Ca sa o prepari, nu ai nevoie decat de trei ingrediente care, datorita proprietatilor lor speciale, repara pielea delicata si o ajuta sa para ca noua. Mai jos iti prezentam pasii simpli pe care trebuie sa ii urmezi. Ia aminte!
O crema de noapte care combate laba-gastei
Urmatoarea crema de noapte se prepara cu ingrediente naturale, inclusiv ulei de samburi de struguri, capsule de vitamina E si unt de Shea. Acesta este un produs 100% ecologic care, spre deosebire de variantele din comert, nu costa mult si nu produce efecte secundare nedorite.
Principalele beneficii ale acestei creme se datoreaza continutului sau de acizi grasi esentiali si antioxidanti. De indata ce sunt absorbiti, aceste componente stimuleaza vindecarea pielii si cresc nivelul de colagen si elastina. Aplicand urmatoarea crema zilnic, anulezi daunele provocate de radicalii liberi si fortifici pielea lasata.

Beneficiile oferite de uleiul de samburi de struguri
Uleiul de samburi de struguri este un produs foarte popular in ceea ce priveste ingrijirea si intinerirea pielii. Acesta ofera urmatoarele beneficii incredibile:
Prezinta un continut ridicat de acid linoleic, o substanta naturala care fortifica membranele celulelor si imbunatateste aspectul pielii.
Antioxidantii din componenta acestui produs reduc distrugerea pielii si ridurile premature aparute din cauza deteriorarii celulelor.
Uleiul de samburi de struguri are un efect antiinflamator care remediaza probleme ca pungile de sub ochi si pleoapele inflamate.
Crema preparata cu acest ingredient actioneaza ca un compus natural de fortificare, ideal pentru a mentine pielea tonifiata, ferma si lipsita de imperfectiuni ca ridurile premature.
Aplicarea regulata a uleiului de samburi de struguri pe fata reprezinta un remediu util pentru a combate petele inestetice, pungile de sub ochi si laba-gastei.

Beneficiile oferite de vitamina E
Fie ca este obtinuta din alimente, fie ca o obtinem cu ajutorul suplimentelor, vitamina E este un antioxidant natural care amelioreaza aspectul cicatricelor, al petelor si al ridurilor fine. Mai mult:
Aplicata regulat, ofera protectie impotriva razelor solare nocive.
Reduce pierderea colagenului si a elastinei.
Actioneaza ca un agent de intinerire.
Vitamina E este recomandata celor care vor sa remedieze laba-gastei si alte semne ale imbatranirii ce pot aparea prematur.

Beneficiile oferite de untul de Shea
Untul de Shea este o grasime vegetala cu proprietati antioxidante si antiinflamatoare, inclus de mult timp in produsele de infrumusetare.
Multe persoane sustin ca untul de Shea este cel mai bun produs natural pentru regenerarea pielii. Acesta hraneste pielea in profunzime, prevenind laba-gastei si alte imperfectiuni.
Untul de Shea este alcatuit din agenti de inmuiere si revitalizare care ajuta pielea sa fie sanatoasa si tonifiata, reducand riscul aparitiei ridurilor. In plus, acesta contine vitamina E, antioxidanti numiti catechine si acid linoleic. Combinate, aceste componente stimuleaza activitatea celulara, intinerind fata.

Cum se prepara aceasta crema naturala de noapte care remediaza laba-gastei?
 
Pentru ca urmatorul remediu sa dea randament, trebuie sa optezi doar pentru ingrediente de calitate ridicata, de preferinta ecologice. Vitamina E, untul de Shea si uleiul de samburi de struguri pot fi achizitionate cu usurinta din farmacii si magazine de produse cosmetice.
Ingrediente:
5 ½ linguri (70 g) de unt de Shea
2 capsule de vitamina E
2 linguri (30 g) de ulei de samburi de struguri
Un recipient etans
Mod de preparare:
Topeste untul de Shea la bain-marie. De indata ce devine lichid, amesteca-l cu uleiul de samburi de struguri si continutul capsulelor de vitamina E.
Ia de pe foc, lasa amestecul sa stea cateva minute si, inainte sa se intareasca, toarna-l intr-un recipient etans.
Mod de utilizare:
Ca sa remediezi laba-gastei, unge-ti pielea din jurul ochilor cu o cantitate adecvata de crema inainte de culcare.
Aplica acest tratament in fiecare noapte, de cel putin trei ori pe saptamana.
Tine seama de faptul ca rezultatele se vor face simtite abia dupa mai multe saptamani de tratament. In plus, acest tratament pentru a remedia laba-gastei trebuie completat cu aplicarea zilnica a unei creme de protectie solara.


laba-gastei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006770 (s)