News Flash:

Cum sa ne preparam simplu propriul tratament pentru gastrita si ulcer duodenal

24 Octombrie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
tratament pentru gastrita
Gastrita este una dintre cele mai intalnite afectiuni. Stilul alimentar tot mai nesanatos, stresul cotidian afecteaza considerabil mucoasa stomacului. De la gastrita netratata, evolutia spre ulcer este iminenta. Chiar si ulcerul este o afectiune pe care multi o descopera cand boala este bine instalata, intrucat simptomele de inceput sunt cel mai adesea ignorate si puse pe seama unor dureri trecatoare. Urmatorul leac si-a dovedit eficienta in tratatarea in mod naturist a acestor afectiuni. 

Cum il puteti prepara usor acasa:
Asadar, puneti intr-o sticla de un litru, de sticla, floare de sunatoare uscata, pana unde incepe gatul sti­clei. Se toarna deasupra ulei de masline sau de floarea-soarelui. Se inchide sticla cu un dop de pluta si se pastreaza langa o sursa de caldura sau la soare. Se lasa la ma­cerat timp de doua-trei saptamani.
Zilnic insa, se agita usor sticla, de doua-trei ori, pentru a se amesteca mai bine. Preparatul e gata cand uleiul devine galben in­chis, spre maroniu. Se strecoara prin tifon si se pune in sticle de jumatate de litru, de culoare inchisa. Se tine la frigider.

Cum se administreaza:

Se inghite in fiecare zi cate o lingura cu ulei, cu o jumatate de ora inaintea meselor principale, dupa care se sta cate 10 minute cu fata in sus, 10 minute pe partea dreapta, 10 minute cu fata in jos si 10 minute pe partea stanga. Este important sa se tina si regim alimentar. Efectele vor aparea dupa doar cateva zile. Repetati tratamentul pana la vindecare.

gastrita gastrita netratata ulcer ulei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009622 (s)