News Flash:

Cum sa folosesti o doza de Cola in casa - Utilizari inedite

4 Martie 2018
1384 Vizualizari | 0 Comentarii
doza

Nu-ti recomand sa bei nici un fel de bauturi carbogazoase! Nu-ti recomand nici cola, dar daca ai in casa o stica cu suc de tipul cola, poti face cateva lucruri minuate cu sucul.
 
Acest suc poate fi un aliat de nadejde in munca de bucatarie a gospodinelor. Bucatile de carne tare pot deveni extrem de fragede si suculente, cu ajutorul unei doze: pui carnea in sucul dulce si gata! Magie!
Oamenii nu sunt singurele fiinte de pe Pamant carora le place gustul dulce. Melcii, plosnitele sau gandacii vor fi tentati de o doza de zahar si sigur nu vor refuza o portie de cola, pe care o vor gasi irezistibila. Numai ca, in timp ce zaharul atrage ca un magnet daunatorii din gradina, acidul ii va extermina.
Acest lucru face ca o sticla de cola sa fie un adevarat aliat in lupta impotriva daunatorilor din gradina sau de pe balcon, scutindu-va de toxicitatea insecticidelor sau pesticidelor, atat de daunatoare mediului inconjurator.

  
Nivelul scazut de acid fosforic (ph de 2,5) face din cola solutia universala pentru curatat petele din casa si nu numai. Spre exemplu, daca aveti grasime pe o pereche de blugi sau v-ati patat de sange pe camasa, folositi pur si simplu o doza de cola cu care stropiti materialele deteriorate, dupa care le introduceti imediat (!) in masina de spalat. Imediat, inseamna imediat, pentru ca altfel vei inlocui o pata cu o alta pata!
Puteti utiliza acest suc pentru a curata piscina, pentru a elimina petele de pe covor sau pentru a scoate grasimea acumulata pe oale si tigai de bucatarie.

Nu suntem singurii carora le place sa-si stinga setea cu un pahar de cola. Gazonul din fata casei adora la randul lui aceasta bautura. Acidul fosforic din cola, care da gustul intepator, este o adevarata mana pentru gazonul din curte.
Acidul fosforic este un ingredient major care intra in componenta ingrasamintelor uzuale folosite in gradina. Pentru ca vecinii sa devina invidiosi, stropeste lunar cu un pulverizator, continand lichidul dulce maroniu, gazonul din fata casei.
Cele trei ingrediente active din aceasta bautura (acid fosforic, zahar si dioxid de carbon) sunt, totodata, si ingredientele care intra in componenta solutiilor antirugina. Acest lucru face dintr-o doza de cola un aliat ieftin si bun impotriva ruginei depuse pe lacate, suruburi sau piulite. Pentru a elimina rugina, trebuie introdus obiectul in cauza cu o zi inainte intr-un bol care sa contina cola. Ingredintele active din aceasta vor dizolva rugina, iar a doua zi obiectele vor “reveni la viata”.


Vrei un bronz adevarat? Nu trebuie sa faci altceva decat sa-ti ungi corpul cu o doza de cola, apoi sa te expui la soare. Multi oameni au folosit, de-a lungul timpului, aceasta metoda pentru castigarea unui bronz veritabil, iar culoarea pielii, capatata in acest mod, dureaza cel putin trei luni. Este recomandat sa folosesti si o crema de protectie solara, iar solutia “cola” sa o aplici doar in orele in care este recomandat sa stai la soare.
  
Cola se poate dovedi un adevarat prieten in lupta contra insectelor, inclusiv a tantarilor. Pentru pasionatii de pescuit, ar putea fi un prieten de nadeje, in noptile calduroase de vara, “condimentate” cu roiuri de tantari.

Astmul afecteaza una din 50 de persoane. Daca tu sau cineva cunoscut aveti o criza de astm, in lipsa unui inhalator sau a unui medicament recomandat, folositi cu incredere o cutie de cola. Aceasta contine cafeina care incetineste agresivitatea atacului astmatic. Cafeina ajuta la dilatarea bronhiilor, amelioreaza simptomele, pana cand pacientul va primi primul ajutor de la un medic specialist. De data aceasta recomandarea este sa bei pe nerasuflate o doza de cola.

sursa: casa-gradina


bauturi carbogazoase pesticidelor nivelul acid fosforic pulverizator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008488 (s)