News Flash:

Cum sa castigi intr-un studio de videochat?

9 Iunie 2022
313 Vizualizari | 0 Comentarii
studio de videochat galati

Sunt Andra si sunt in acest domeniu de aproape 14 ani, sunt managerul acestui studio videochat Galați de 3 ani si trainer de 5 ani. Nu ti-am zis toate aceste lucruri pentru a te impresiona ci pentru a iti explica ca STIU de ce intr-un studio de videochat poti castiga mai bine.

Cand spun ca poti castiga, nu ma refer aici doar la aspectele financiare, ci si la cele care tin de tine ca om. Lucrand singurica de acasa, nu ai in primul rand un program, nu ai o disciplina. Te trezesti cand vrei, muncesti cand vrei si cat vrei, castigi cat e si cam aia e. Cand muncesti singurica nu ai cu cine impartasi o situatie funny sau una trist, cand muncesti singurica esti …singura.

In studioul de videochat Galați Go M.A.D. by BEST Studios nimeni nu te judeca pe ascuns ca faci asta. E ca si cum ai avea o gramada de parteneri cu care poti impartasi tot ce ti se intampla pe parcursul zilei, ai pe cine intreba daca doar tu ai o zi nasoala sau daca are cineva chef de o cafea buna. 

Trecand peste aspectele sociale si revenind la business, iti pot enumera cateva aspecte care sper eu te vor face sa intelegi de ce in studioul de videochat din Galați Go M.A.D. by BEST Studios poti castiga si financiar mai mult.

1.     Aparatura de ultima generatie.

Lucrurile se schimba si tot timpul intr-un ritm foarte alert. Nici bine nu ti-ai schimbat placa de baza, ca iti va trebui alta. Nici bine nu te-ai obisnuit cu noua camera, ca deja ai nevoie de una mai performanta. Uneori si pana sa afli de ce nu ai o pozitie buna pe pagina (trafic pentru cunascatoare) dureaza prea mult.

2.     Site-urile de videochat nu comunica cu modelele de videochat independente decat limitat.

Îți dai seama cati angajati ar trebui sa aiba un site ca sa poate avea suficienti oameni sa vorbeasca si cu modelele de videochat independente? Tocmai din acest motiv, fiecare studio de videochat are un reprezentant care comunica zilnic cu siteurile si expune toate situatiile intalnite, astfel ca tu sa ai raspuns la orice intrebare. Cu modestie îți spun că Go M.A.D. by BEST Studios se poate lăuda cu cel mai bun support pe care un studio de videochat din Galați îl poate avea.

3.     Fun fact – intr-un studio de videochat nu muncesti mai mult, muncesti inteligent.

Asta pentru ca site-urile iti pot da statistici la care ai acces doar din cadrul unui studio de videochat, iar acolo poti vedea negru pe alb, unde si ce trebuie sa imbunatatesti. Colegele noastre, modele de videochat, spre exemplu, dupa ce renunta la videochat, cu usurinta pot fi statisticiene la cat de bine au invatat sa le inteleaga. 

4.     Stabilirea unui obiectiv – mai mult ca sigur nu vei dori sa faci videochat pana la batranete.

Tocmai din acest motiv trebuie sa te preocupi din timp sa faci cat mai multe pentru tine. Exemplu: vrei sa iti cumperi o casa? Studioul de videochat Go M.A.D. by BEST din Galați te ajuta. Vrei sa iti cumperi o masina? Studioul de videochat Galați Go M.A.D. by BEST din Galați te ajuta. Nu, studioul nu va cumpara pentru tine aceste lucruri, dar te va ghida sa le obtii si de ce nu, te va ajuta un pic la inceput.

5.     Nu esti singura si te poti distra mai mult in compania noastra.

De exemplu, anul asta am fost plecate in Budapesta de doua ori, am fost la mare, am fost la summit, sarbatorim impreuna zile de nastere si Halloweenul, Craciunul si orice credem noi ca avem chef sa sarbatorim.

As mai putea sa iti dau si alte motive, dar sunt singura ca daca vei vrea sa afli mai multe, stii unde sa ma gasesti. Nu?

*Acesta este un articol publicitar si este destinat persoanelor peste 18 ani!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)