News Flash:

Cum sa bei inteligent VINUL de PASTE

16 Aprilie 2017
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
vin rosu
Obiceiul mediteranean de a bea un pahar sau doua de vin la masa de seara ar putea fi cheia unei vieti mai lungi si mai fericite, arata un nou studiu. Noua analiza contrazice ideea potrivit careia consumul mai mare de sase pahare de vin pe saptamana este daunator.
Potrivit studiului, cei care beau doua pahare mici de vin pe zi sufera de mai putine boli si au o perspectiva mai buna asupra vietii, relateaza Daily Mail.
Cercetatorii de la Universitatea din Helsinki si Tempere din Finlanda sustin ca vinul nu ar trebui considerat un risc. In urma unui studiu realizat pe 2,600 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 69, in care au fost incluse intrebari privind sanatatea si stima de sine, s-a demonstrat ca 12% dintre cei care beau vin regulat la masa au obtinut valori mai mari la aceste intrebari. Pe de alta parte, atat timpul, cat si tipul de alcool consumat sunt importante. Cei care beau vin in afara meselor nu obtin aceleasi beneficii ca cei care ii consuma la masa.
„Nu este nicio surpriza ca cei care beau vin in timp ce mananca sunt mai fericiti si mai sanatosi. Sfatul este sa bem vin putin si des”, a declarat Mattehew Jukes. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007290 (s)