News Flash:

Cum sa alegi lungimea perfecta a fustei? De acum incolo vei sti!

13 Iulie 2017
1154 Vizualizari | 0 Comentarii
fusta

Dacă vă priviți în oglindă și nu vă place vreun detaliu, atunci trebuie să-l schimbați. De multe ori se întâmplă ca acesta să fie lungimea fustei sau a rochiei. Acestea se aleg în funcție de mai mulți factori: varsta, silueta, statura etc. Pentru a nu apela la vreun specialist, puteți ajusta singure lungimea fustei în funcție de următoarele sfaturi.


Care este lungimea fustei ideale?
Fustele scurte și înguste cela mai bine se privesc dacă sunt mai sus de genunchi. Fustele voluminoase, când sunt mai lungi. Pentru a determina lungimea fustei faceți următorul experiment:

 

Pregătiți centimetrul, câteva perechi de pantofi cu toc de diferită lungime, o eșarfă mare sau o bucată de țesătură

– Rugați o prietenă să vă ajute
– Încălțați o pereche de pantofi și stați în fața unei oglinzi în care să vă priviți în întregime
– Înfășurați țesătura în jurul corpului astfel încât marginea de jos să fie mai sus de podea. Acum, de la talie, ridicați câte puțin țesătura în sus până veți mulțumită cum vor arăta picioarele dvs.
Rugați prietena să măsoare lungimea și rețineți cifra. Aceasta va fi lungimea maxim admisibilă pentru dvs.


f2

 

Acum determinați care este lungimea cea mai scurt admisibilă în funcție de cum arată picioarele și dvs. în general.

– Ridicați țesătura până la momentul când veți vedea că mai sus nu este pentru dvs. Rețineți acea cifră.
– Măsurați fustele dvs. și verificați-le lungimea. Chiar și 1-2 centimetri de lungime pot schimba în totalitate aspectul exterior.
– Fustele pe care doriți să le scurtați, marcați-le cu ace de siguranță și măsurați-le în diferite lungimi.

f3


– Fiți atente ca marginea de jos a fustei să nu se termine în partea cea mai groasă a piciorului, de altfel veți arăta foarte voluminoasă.
– Experimentați, ridicând sau coborând marginea de jos a fustei de la punctul cel mai lat al piciorului. Este posibil ca lungimea să vi se potrivească, dar va încălca proporțiile siluetei dvs. În acest caz respectați următoarea regulă, fustele trebuie să fie mai mari în lungime, decât în lățime.
– Dacă nu sunteți o femei înaltă, fusta până la mijlocul gambei vă va face voluminoasă în lățime. Acum am vorbit despre cum arată cel mai bine picioarele și proporțiile siluetei, însă trebuie luat în considerare modelul fustei și încălțămintea corespunzătoare.

fustele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004744 (s)