News Flash:

Perchezitii DNA la patru spitale din Capitala

9 Iunie 2016
939 Vizualizari | 0 Comentarii
PERCHEZITII la Primaria Slobozia
Procurorii DNA fac perchezitii la Institutul Clinic Fundeni, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu”, la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” si la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane de euro.
"In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat de presa.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca institutiile publice la care se fac perchezitii sunt Institutului Clinic Fundeni, Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” , Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” si Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.
Aceleasi surse precizeaza la sediul Institutului Clinic Fundeni, perchezitiile au loc in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie - Patologica - Madalina Gabriela Radu. La Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni” sunt perchezitii in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” in bioul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii.
Sursele citate precizeaza ca prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro, faptele fiind comise in perioada 2008 - 2016.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0867 (s) | 33 queries | Mysql time :0.031679 (s)