News Flash:

Cum a fost sarbatorita Ziua Unirii Principatelor Romane la Timisoara

24 Ianuarie 2017
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
mica unire2
La Timisoara a fost marcata Ziua Unirii Principatelor Romane. Manifestarile s-au desfasurat, ca de obicei, la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, situat in fata sediului Inspectoratului de Politie al judetului Timis, de pe bulevardul Take Ionescu. Timisorenii nu s-au inghesuit sa participe la manifestare, afara fiind si un frig de crapau pietrele si ceata din belsug.
Ca in fiecare an, au fost depuse coroane de flori la monumentul lui Alexandru Ioan Cuza, a avut loc o slujba religioasa, iar, la final, militarii, jandarmii, politistii au defilat prin fata oficialitatilor. Au fost in schimb cativa copii, care au putut sta in fata, chiar langa statuia lui Alexandru Ioan Cuza, alaturi de soldati, lucru care i-a incantat in mod deosebit, scrie tion.ro.
Oficialitatile prezente s-au prins, la finalul momentului, in Hora Unirii. La manifestare au fost prezenti militari si alte forte, dar un numar redus de timisoreni. Dupa o mica defilare, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, s-a prins in hora cu presedintele CJ Timis, Calin Dobra, si prefectul judetului, Mircea Bacala.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)