News Flash:

Timisorenii cer demisia premierului Grindeanu

23 Ianuarie 2017
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Timisorenii au iesit in numar mare in strada, duminica seara, pentru a protesta fata de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si amnistia. Oamenii „s-au inarmat” cu pancarte si fel de fel de mesaje si aduna semnaturi pentru o petitie.
Organizatorii au obtinut autorizatie pentru miting si ii invita pe protestatari sa semneze si o petitie „in vederea consolidarii statului de drept”, adresata presedintelui Camerei Deputatilor – Liviu Dragnea, presedintelui Senatului – Calin Popescu Tariceanu, ministrului Justitiei – Florin Iordache si premierului Sorin Grindeanu.
Este cel de-al treilea protest organizat la Timisoara de cand a iesit la iveala faptul ca Guvernul Grindeanu vrea sa dea o ordonanta de urgenta privind gratierea si amnistia, scrie tion.ro.
Organizatorii au asteptat jumatate de ora sa se stanga cat mai multi oameni. La 18.30, cu totii s-au strans in fata Operei, au ridicat pancartele in aer si i-au ascultat pe organizatorii protestului, care i-au felicitat pentru spiritul civic de care dau dovada.
Protestatarii au cerut demisia premierului Sorin Grindeanu
Organizatorii au dat citire petitiei pe care trebuie sa o semneze timisorenii. La auzul numelor membrilor Guvernului PSD, in Piata Victoriei s-au auzit huiduieli. Cand a fost rostit numele premierului timisorean Sorin Grindeanu, protestatarii au strigat „Demisia!”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005515 (s)