News Flash:

Atenție timișoreni!

Cu ocazia sărbătorilor pascale, magazinele din Timișoara au program special

13 Aprilie 2023
381 Vizualizari | 0 Comentarii

În timpul Sărbătorilor Pascale, oamenii au ocazia să petreacă mai mult timp cu cei dragi, așa că programul Iulius Town va fi special în perioada următoare. Dacă încă trebuie să cumperi alimente sau cadouri pentru masa de Paște, trebuie să știi că ansamblul Iulius Town va fi deschis vineri, 14 aprilie, în programul obișnuit, de la 10:00 la 22:00, și sâmbătă, de la ora 10:00 la 18:00. În prima zi de Paște, toată lumea este alături de cei dragi, iar mall-ul este închis, cu excepția Cinema City. Dar începând de luni, 17 aprilie, programul va reveni la normal.

Hypermarket-ul Auchan va fi deschis vineri, de la ora 7 dimineața până la 10 seara, și sâmbătă între orele 7 dimineața și 6 după-amiaza. În ziua de duminică, va fi închis, dar își va redeschide porțile începând de luni, de la ora 10 dimineața până la 10 seara.

Iulius Gardens este locul ideal pentru plimbări în natură. Caruselul Venețian va fi deschis sâmbătă între orele 10 dimineața și 6 după-amiaza, dar va fi închis duminică. De luni, va reveni la programul obișnuit, de la ora 10 dimineața până la 10 seara. Cinefilii vor avea ocazia să vadă noi filme la Cinema City, sâmbătă între orele 10:30 dimineața și 6 după-amiaza, iar duminică între orele 1:30 după-amiaza și 11 seara. Cinema City din Iulius Town are o gamă variată de filme, în format 2D sau 3D, potrivite pentru întreaga familie.

În plus, cei curioși pot admira cele trei ouă gigantice, cu dimensiuni de 2 metri, "încondeiate" manual de elevii de la Liceul de Arte Plastice și Liceul "Ion Vidu". Cele trei proiecte au fost coordonate de artistul vizual Horațiu Cristian Pavelescu și sunt expuse în Atrium până pe 21 aprilie. Forma neobișnuită a ouălor a încurajat elevii să experimenteze tehnici noi și să lase culorile să prindă viață, iar elementele de art-nouveau sunt temele principale care se regăsesc pe cele trei ouă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006588 (s)