News Flash:

Cu ce ingredient din bucatarie poti sa scapi de alunitele de pe tot corpul

25 August 2018
816 Vizualizari | 0 Comentarii
alunita

La un moment in viata, fiecare poate avea anumite probleme ale pielii, cum ar fi alunite, negi, papiloame cutanate, pete maro, etc. Acestea sunt toate cauzate de unele dezechilibre hormonale, infectii cu anumite tulpini virale sau modificari in stilul de viata. Fara indoiala, exista numeroase produse care pot rezolva aceste probleme, insa putine sunt cu adevarat eficiente. Prin urmare, pentru a evita substantele chimice nocive, apeleaza la remedii naturale usor de preparat in casa, care pot oferi rezultate fantastice.

Am pregatit 3 produse care pot rezolva aceste probleme:

Usturoi:
Extractul de usturoi sau usturoiul simplu pot fi extrem de eficiente in eliminarea alunitelor. Inainte de a aplica, proteja pielea din jurul alunitei cu crema sau cu leucoplast. Se aplica apoi extractul de usturoi sau usturoiul pisat, se acopera zona cu bandaj si se lasa 4 ore. Repetati procedura zilnic.


Otet de mere:
Otetul de mere este excelent pentru a scoate alunitele. Se inmoaie un tampon de vata in otet de cidru de mere, si se aplica pe alunita. Fixati-l cu un bandaj sau leucoplast si lasati-l sa actioneze timp de opt ore. Faceti asta pana cand alunita se desprinde si cade.

Ulei de ricin si bicarbonat de sodiu:
Puteti utiliza, de asemenea, amestecul de ulei de ricin si bicarbonat de sodiu pentru aceeasi cauza. Se amesteca cele doua ingrediente pana cand obtineti o pasta cleioasa pe care o aplicati pe alunita. Acopera cu un bandaj si tine-l peste noapte. Dimineata il scoateti si clatiti. Repetati procedura in fiecare seara inainte de culcare.

preluat de pe sanatatea


usturoi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007567 (s)