News Flash:

CSM Stiinta Baia Mare si Timisoara Saracens, in finala SuperLigii CEC Bank la rugby

21 Mai 2017
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Timisoara Saracens si CSM Stiinta Baia Mare vor juca finala SuperLigii CEC Bank la rugby, dupa ce echipa banateana, campioana en titre, a invins-o pe CSA Steaua cu scorul de 12-5 (6-0), sambata, in Ghencea, in a doua semifinala a competitiei.
Gabriel Conache a marcat toate punctele oaspetilor, din lovituri de pedeapsa. Robert Neagu a reusit un eseu pentru Steaua in repriza secunda, netransformat, iar Florin Vlaicu a ratat pentru gazde trei lovituri de penalitate.
Meciul a fost condus de o brigada de arbitri din Irlanda, formata din Jonny Erskine, Chris Harrington si Rob Watson, ajutati de Teodor Rotaru si Kevin Beggs.
In prima semifinala, vicecampioana CSM Stiinta Baia Mare a invins-o pe CSM Bucuresti cu scorul de 44-9 (12-9), sambata, in Arena Zimbrilor din Baia Mare.
Pentru ''zimbri'' au reusit sapte eseuri, prin John Leiataua, Bidzina Samharadze, Sikuea Taliauli (2), Razvan Ailenei, Johannes Van Heerden, patru transformate de Luke Samoa, iar Taniela Maravunawasawasa a contribuit cu doua dropgoluri. Pentru ''tigri'', Daniel Faasen a marcat din trei lovituri de penalitate.
In finala mica, CSM Bucuresti o va infrunta pe CSA Steaua.
Finalele SuperLigii CEC Bank la rugby vor avea loc la Bucuresti, pe 28 mai, pe Stadionul National ''Arcul de Triumf''.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006231 (s)