News Flash:

Cristian Tudor Popescu ii face PRAF pe Basescu si Elena Udrea

29 Martie 2017
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
base si udrea
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o iesire extrem de dura dupa ce a aflat ca Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani cu executare in dosarul Gala Bute. Decizia este in prima instanta.
In direct la Digi 24, CTP-ul a desfiintat-o pur si simplu pe Elena Udrea, dar l-a 'distrus' chiar si pe fostul presedinte, Traian Basescu. Mai mult, Popescu a dezvaluit o discutie pe care a avut-o cu Udrea in urma cu cativa ani.
"Aroganta pe care a aratat-o aceasta doamna, prostia in fata, dispretul fata de amarasteni si de fraierii care nu stiau cum se fac banii. Cu cativa ani in urma eu eram in studio si doamna prin telefon. Era vorba despre cele 3 milioane de euro luati credit de la banca. I-am zis cum sa fac sa iau si eu banii astia. Mi-a spus ca nu ma pricep la operatiuni financiare. Asta era atitudinea. Toti fraieri, ea desteapta si bogata. Nu a ajuns pe merit pe nicio functie. Ea a fost mereu plantata de un barbat. Era ca parasutistul acela de la asa zisul ei salt cu parasuta. O impostura desavarsita la nivel politic. Mult si putin 6 ani. Faptul ca va suporta regimul penitenciar va fi o martira. Domnul Basescu isi rupe acum hainele de pe el. Udrea se va identifica cu Doina Cornea si alte victime ale comunistilor. Poate ajunge la Targsor si e folositor pentru civilizatia si morala din aceasta tara. Udrea mai avea putin si era imparateassa Romaniei. A condus Romania imbratisata din spate de Traian Basescu. Mai avem pana o vom vedea pe doamna Udrea ca se va plange de un WC precum cel din arest.", a tunat jurnalistul. stiripesurse.ro

elena udrea gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)