News Flash:

Cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, ADMISA. CCR, sesizata privind abuzul in serviciu

28 Martie 2017
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Bombonica Prodana
Instanta suprema a decis sesizarea CCR in legatura cu abuzul in serviciu, in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Solicitarea a fost facuta de fosta sotie a presedintelui PSD.
"Admite cererea formulata de inculpata Prodana (fosta Dragnea) Bombonica si sesizeaza Curtea Constitutionala cu solutionarea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 248 Cod penal anterior, art. 297 alin. 1 Cod penal si art. 132 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperire si sanctionarea faptelor de coruptie", se arata in decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).
Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, a invocat o exceptie de neconstitutionalitate privind lipsa unei limite a prejudiciului pentru abuzul in serviciu. Avocatul acesteia a precizat in sala de judecata ca se impune trimiterea exceptiei spre CCR pentru ca in cazul Bombonica Prodana prejudiciul este sub 50.000 euro si nu ar fi sub incidenta penala. Toti avocatii din cauza, inclusiv cel care il reprezinta pe Liviu Dragnea, au sustinut cererea de sesizare a Curtii Constitutionale.
"Am vazut ca toti avocatii sustin. L-am intrebat si a spus ca este o cutuma: cand un avocat sustine sesizarea CCR, toti sustin. Ceea ce constat eu este ca marea problema in Romania ramane in continuare abuzul in serviciu", a spus Liviu Dragnea dupa sedinta de judecata. Mediafax.ro

bombonica prodana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)