News Flash:

Criminalul de la Gara de Nord nu a fost găsit la patru zile de când a înjunghiat un bărbat pe stradă

10 Februarie 2021
686 Vizualizari | 0 Comentarii

Ancheta polițiștilor continuă în cazul tânărului înjunghiat vineri în zona Gării de Nord din Timișoara. Oamenii legii nu au reușit să dea încă de urma agresorului și fac cercetări pentru prinderea acestuia. Victima avea 26 de ani și a murit la puțin timp după atac.

Incidentul s-a petrecut vineri seară pe splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara, aproape de intersecția cu bulevardul Ion Dragalina. Tânărul de 26 de ani, om al străzii, a intrat în conflict cu un individ, cel mai probabil și el om fără adăpost.

În timpul altercației, agresorul l-a înjunghiat pe tânăr în picior și i-a secționat artera femurală. Victima a mai reușit să ajungă apoi până pe bulevardul Ion Dragalina, acolo unde s-a prăbușit la pământ.

Tânărul de 26 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanță, însă nu a mai putut fi salvat și a decedat. Polițiștii timișoreni au intrat la momentul respectiv în alertă și au împânzit zona pentru a da de urma criminalului. Nu au reușit însă să îl prindă, iar momentan acesta este de negăsit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004826 (s)