News Flash:

Criminalul de 16 ani din Botosani, in pragul sinuciderii: Iubire, te rog sa vii la mormantul meu

26 Aprilie 2018
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
foto2

Tanarul de 16 ani care ar fi ucis-o pe Petronela Mihalachi a lasat un mesaj inainte de oribila fapta pe care a comis-o.
Culmea, ultimele lui cuvinte adresate prietenilor si surorii lui contrazic total ce a savarsit in realitate.

Bogdan Ionel si-a anuntat moartea pe o retea de socializare, dar si faptul ca isi adula actuala prietena, o adolescenta cu care avea o relatie oficiala.

Iata mesajul lui integral adresat si fetei careia ii declarase public iubirea, surorii sau prietenilor

Va rog sa ma iertati. Stiu ca v-am facut mult rau. Dar cel mai mult tie, Mihaela (n.r. iubita lui). Tie ti-am gresit cel mai mult. Sigur o sa va bucurati ca scapati de mine. Iubire, o sa am grija de tine de acolo, de sus. Stiu ca familia a fost impotriva relatiei noastre, nu au inteles ca ne iubim cu adevarat. Si iubire, te rog sa iti aduci aminte si sa vii la mormantul meu. Vreau sa fie inmormantat aici. In oras, cat mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine sa iti aduca aminte mereu si atunci cand te uiti la pozele noastre sa iti aduci aminte de momentele frumoase.

Bia, Victor si restul sa nu o faceti pe Mihaela de vina pentru ca eu nu am sa mai fiu, ea nu are nici o vina. O sa va dati seama de ce mi-am luat viata. Aveti grija de voi si va rog sa aveti grija de Mimi pentru ca eu nu am sa mai fiu. O sa va dati seama de ce mi-am luat viata.

 

Si iubire, imi pare rau ca te parasesc acum, am sa te astept acolo sus, sa fim mereu impreuna. Sa stii ca te-am iubit si te iubesc. Mi-as fi dorit enorm de mult sa fii sotia mea. Dar asta este si o sa ne intalnim din nou, in ceruri.

 

Si Bia, nu cre ca ai putut sa imi iei dreptul la fericire si sa imi spui sa ma despart de Mihaela. Nu si-am zis niciodata dar du-te dracu si nu te mai baga in viata oamenilor. Mi-as fi dorit sa nu am o sora ca tine, o familie ca asta.

Singura persoana vinovata pentru fapta mea esti tu Bianca (n.r. sora lui). Pentru toate cacaturile pe care mi le-ai facut. sursa: botosaneanul.ro


tanarul petronela mihalachi bogdan ionel moartea adolescenta mihaela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006007 (s)