News Flash:

Oana Zavoranu le declara un adevarat razboi femeilor care alapteaza in public :”Cum sa scoti sanul asa, ca o vaca, si ala sa… mua, mua, mua…”

25 Aprilie 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
alaptat public avocaturacom fotomic

Oana Zavoranu le declara femeilor care alapteaza in public un adevarat razboi. Vedeta sustine ca un asemenea gest este unul grotesc si ingrozitor si trebuie facut doar in intimitate si conditii de igiena.

Oana Zavoranu nu pierde nicio ocazie de a-si spune punctul de vedere. Recent, vedeta le-a declarat razboi mamelor care alapteaza in public, fiind vizibil iritata de aceasta „actiune”.
Intrebata in repetate randuri daca isi doreste un copil, Zavo sustine ca n-o sa ramana niciodata insarcinata si ca s-a gandit deja sa apeleze la o mama purtatoare, dupa cum a precizat pentru o emisiune de televiziune.

Este sau nu bine ca mamele sa alapteze in public? Acest subiectul se numara printre cele mai importante in randul femeilor si a impartit tara in doua. Parerea Oanei Zavoranu este una cat se poate de ferma. Aceasta a spus un NU vehement. Mai mult, o ataca pe Cristina Siscanu Ionescu, cea care militeaza pentru hranirea bebelusilor in public si care a expus, pe retelele de socializare, mai multe fotografii in care este infatisata alaptandu-si copilul in locuri publice. „Tu ma vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca niste carnati, cu picioarele sa nu-mi mai intre in adidasii astia frumosi, cu nasul cat jumatate din fata si pe urma sa ma morfoleasca de tate pe mine… ce ai facut, ba, baiatule?!

Si tu ai fost la fel, si tu ai facut la fel… Multumesc, mama, in cazul asta iti multumesc ca ai rabdat. Eu, in vecii vecilor amin, nu exista sa-mi fie mie tatele… Nu, n-ai sa vezi. Si cand le mai vezi ca pozeaza cu burta aia asa. Dar de ce, cand vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunand aceleasi lucruri, dar cand au nascut s-au schimbat radical. Pai, si pana sa nasti… Sunt doar noua luni! Ce ai facut, bobita?! Mie imi place sa dorm pe burta, nu, nu exista. Ideea asta cu alaptat in public, cum face Siscanu… imi vine de-a dreptul sa vomit! Cum sa scoti tata asa, ca o vaca, si ala sa… mua, mua, mua. Pai, copilul ala nu trebuie sa aiba un loc aseptic, curat…”, a rabufnit Oana Zavoranu.

Cristina Siscanu i-a raspus imediat Oanei: „A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gandit ca o astfel de intamplare poate sa genereze asemenea reactii. Nu am crezut ca e atat de greu de trait in normalitate”, a spus vedeta. Acesta a fost, insa, momentul in care Oana Zavoranu, scandalizata, a luat foc. „Pai ce diferenta e intre tine de l-ai facut pe barbatul tau de zici ca e doica. Cred ca ala ii da sa suga cand nu-i dai tu. Cum ma, cand ti-e lumea mai draga, si vrei sa fii cica sexy, scoti tata si sa i-o bagi lu’ ala in gura. Ca esti la mall, ca esti pe strada, este ceva ingrozitor, grotesc, poate sa ma injure o mie de alaptatoare. Deci, alaptatul, daca vreti sa va morfoleasca de tate careva… De asta mic vorbesc, ca sotul sau iubitul poate sa te morfoleasca. Dar astea care vreti sa va morfoleasca copiii, lasati-ne nene sa murim de batranete”, a spus Oana Zavoranu pentru Cancan.
Discutiile au continuat intre cele doua. „Va dati seama ca este foarte grav ca unele categorii de romani isi permit sa insulte mamele care isi alapteaza copiii?”, a venit, imediat, replica sotiei lui Madalin Ionescu. Zavo nu s-a lasat intimidata si a dezvaluit ce reactie ar avea in momentul in care ar vedea o mama care isi hraneste copilul in public. „Deci, eu s-o vad pe Siscanu asta sau pe alta cu tata asa, i-as da cu geanta, i-as zice sa plece de aici. Ele chiar au facut o campanie pentru alaptarea in public.

Iti dai seama ca toate nevorbitele si neaparutele, cu ce sa apara Siscanu, zi si tu… Decat cu tata asa, fleosc”, a spus vedeta, potrivit aceleiasi surse. Socata de spusele Oanei Zavoranu, Cristina Siscanu a spus: „Este grav! Se pare ca o astfel de normalitate trebuie si legiferata ca altfel nu se poate, trebuie amendati oamenii care fac aceste lucruri”.

Zavo a dorit, totusi, sa aiba ultimul cuvant. Si s-a mai adresat, inca o data, mamelor care alapteaza in public. „Auzi, dar de ce nu fata ca vacile in fan? Acum sincer, daca tot alaptam in public, hai sa alaptam in fan”, a incheiat Oana Zavoranu. Recent, Oana Zavoranu a facut o fapta caritabila uimitoare. Cu o luna inainte de Craciun, bruneta le-a oferit cadouri doamnelor si domnisoarelor, care au dimensiunile ei, hainele, gentile si ceasurile de firma. Tot ce a donat vedeta ajunge la 200.000 de euro.


oana zavoranu vedeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)