News Flash:

Criminal descoperit de politisti intr-o sala de sport din Timisoara. Au trecut 10 luni de la comiterea faptei

13 Februarie 2015
1700 Vizualizari | 0 Comentarii
Un dambovitean de 27 de ani, dat in urmarire nationala si internationala pentru o crima comisa cu aproximativ zece luni in urma impreuna cu un alt barbat prins luna trecuta la Targoviste, a fost gasit de politisti intr-o sala de sport din Timisoara, urmand sa fie predat autoritatilor din Dambovita.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca joi seara politistii l-au gasit pe un tanar de 27 de ani care fusese cautat pentru omor in judetul Dambavita.
”Un tanar de 27 de ani care era dat in urmarire nationala si internationala din noiembrie 2014 a fost depistat de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale din Timisoara in colaborare cu SIC Dambovita, pe raza orasului Timisoara, intr-o sala de sport. Barbatul este cautat pentru un omor comis in aprilie 2014, in localitatea Doicesti, din Dambovita. Tribunalul din Dambovita a emis mandat de arestare 30 de zile pe numele acestuia, el urmand sa fie escortat si predat autoritatilor din Dambovita”, a declarat Mirela Draghicioiu.
Potrivit politistilor, tanarul care a fost prins in Timisoara, impreuna cu un altul care a fost depistat si prins la inceputul acestui an in Targoviste, ar fi ucis, in aprilie 2014, un alt tanar din localitatea damboviteana Doicesti. Victima celor doi a fost, conform politistilor din Timisoara, Valeriu Cosmin Avram, in varsta de 27 de ani, care era cercetat pentru trafic de droguri. Acesta a fost gasit mort pe un deal la cateva sute de metri de locuinta sa, avand mai multe lovituri de cutit la gat si abdomen, dar si un picior sectionat.
Politistii mai spun ca masina celui decedat a fost gasita de catre familia victimei, cu motorul pornit si geamurile sparte, pe strada unde acesta locuia.
Totodata, cu cateva luni inainte de crima, in urma unor perchezitii domiciliare politistii au gasit droguri in locuinta lui Valeriu Cosmin Avram.
Politistii mai spun ca i-au identificat pe autorii crimei, cunoscuti in lumea interlopa din Dambovita, insa acestia parasisera tara.
Primul dintre cei doi suspecti a fost gasit in luna ianuarie a acestui an in municipiul Targoviste. Cel de-al doilea, care a fost prins joi seara la Timisoara, a stat mai multe luni in Germania, iar de aproximativ doua luni se afla in Timisoara.

dambovita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006768 (s)