News Flash:

COSMAR PENTRU SOFERI! Pasajul Jiul se inchide

16 August 2017
1271 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiul2
Circulatia prin Pasajul Jiul va fi inchisa timp de aproape o luna pentru amenajarea benzilor de circulatie.
Incepand de miercuri, 16 august, si pana pe 10 septembrie, circulatia prin Pasajul Jiul va fi complet inchisa, au decis reprezentantii Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara. Inchiderea este justificata prin faptul ca se va executa montarea sistemului de degivrare pentru primele trei benzi si turnarea stratului de uzura.
Circulatia tuturor autovehiculelor prin pasaj va fi restrictionata incepand cu ora 7 dimineata. Astfel, soferii vor trebui sa gaseasca rute ocolitoare, scrie tion.ro.
Licitatia pentru largirea pasajului a fost lansata la inceputul lunii septembrie 2015. Valoarea estimata a contractului era de 28 de milioane de lei, fara TVA, adica peste 7,6 milioane de euro, insa firma Porr Construct s-a angajat, la licitatie, ca efectueaza lucrarile cu 4,7 milioane de euro, cu tot cu TVA, adica 17.693.552 de lei, fara TVA, din care 1,57 milioane de lei fara TVA reprezinta lucrari diverse si neprevazute. Durata de executie este de 14 luni, conform contractului. Oficialii primariei dau asigurari ca pasajul va fi redeschis pe cinci benzi inainte de termen, chiar in toamna acestui an, in luna septembrie, cel mai tarziu in octombrie.

pasajul jiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008620 (s)