News Flash:

Coronavirus: asistentă medicală din Iași – angajată la un spital din Timișoara, pentru a lucra în timpul pandemiei

22 Aprilie 2020
1185 Vizualizari | 0 Comentarii

Tocmai din Iași este o asistentă medicală care a fost angajată pe o perioadă de șase luni la Timișoara, la Spitalul Militar, pentru a lucra aici pe timpul pandemiei de coronavirus.

Este mamă a doi copii şi și-a depus dosarul când Spitalul Militar Timișoara a anunțat că face angajări. A fost angajată pe o perioadă de șase luni. A fost contactată de cei de la resurse umane, de la Spitalul Militar Timișoara, și a fost angajată. Este mamă a doi copii care rămân la Iași cu tatăl lor, pe toată perioada de șase luni în care va fi în spitalul din Timișoara. „Doamne ajută să trecem cu bine peste pandemie și să putem spune că am izbăvit!”, transmite asistenta.
„Covașă Reasilvia, asistent medical generalist, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Iași, promoția 2011. Din dorința de a lucra în domeniul medical, deoarece locurile de muncă în care a activat erau pe o perioadă determinată și-a depus dosarul de angajare, pe internet, pe locurile găsite vacante în perioada aceasta”, menționează Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007298 (s)