News Flash:

Timiș: 11 mame cu COVID-19 și copiii lor – internate la Maternitatea Bega

13 Aprilie 2020
1138 Vizualizari | 0 Comentarii

La Maternitata Bega din Timișoara sunt internate 11 mame cu COVID-19, alături de copiii lor, și o gravidă. Tot aici a fost adusă și proaspăta mamă din Hunedoara, alături de bebelușul ei care a fost retestat și are coronavrius. Ambii sunt „pozitivi” la testul COVID-19.

Mama și bebelușul, aduși duminică seara de la Hunedoara, sunt în stare bună, internați la Maternitatea Bega din Timișoara. Mama a născut la Maternitatea Odobescu, iar bebelușul a fost testat într-o prima fază pozitiv la coronavirus, alături de alți 9 micuți. La al doilea test, micuțul din Hunedoara a ieșit pozitiv, la fel și mama sa, care inițial a fost negativă. Au fost aduși de urgență la Timișoara, unde sunt internați, în stare bună, la Maternitatea Bega. Alți șapte bebeluși, depistați inițial pozitiv, sunt negativi la al doilea test, iar pentru alții doi se așteaptă rezultatele.

La Maternitatea Bega sunt internate, luni dimineață, 12 paciente – 11 mame și o gravidă alături de 14 nou-născuți. Toate pacientele au COVID-19, iar dintre bebeluși, doar cel din Hunedoara estre infectat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006290 (s)